„Mourinho” a revenit pe banca Gloriei: „Am venit și acum la greu”

06 Jul. 2012, 16:46 Stiri

Gloria Buzău are începând din această vara un nou antrenor. Astfel, din sezonul viitor, gruparea din Crâng va fi condusă de pe margine de Ștefan Stoica, ultima dată la FC Podari, din Liga a IV-a doljeană. De fapt, tehnicianul menționat revine la echipa buzoiană pe care a mai pregatit-o în urmă cu cinci ani, când evolua în primul eșalon. ,,Mourinho”, așa cum i se mai spune lui Stoica, urmează să semneze cu Gloria un contract pentru o perioadă de doi sau trei ani și îl va avea ca secund pe Adrian Cosman.

,,Am ales să mă întorc la Gloria pentru că aici sunt niște oameni deosebiți de care mă leagă multe lucruri frumoase. Așa cum am mai spus și în urmă cu mai mulți ani, Buzăul este orașul meu prin adopție, deoarece m-am simțit bine, iar oamenii iubesc fotbalul. Am venit și acum la greu să pun umărul pentru a realiza ceva. Deocamdată nu am semnat contractul, însă nu e nevoie de hârtie să ne înțelegem, ci mergem pe încredere și nu am venit pentru bani cum ziceau unii data trecută.”, ne-a declarat Ștefan Stoica.

Prin aducerea acestuia se poate spune că Gloria Buzău, echipă retrogradată în eșalonul trei, a dat o lovitură de imagine, având în vedere CV-ul noului antrenor.

Articol scris de Adi SOARE

06 Jul. 2012, 16:46 Stiri
Pe aceeași temă