Moș Nicolae aduce schimbări majore la FC Zalău

08 Dec. 2011, 17:12 Stiri
Moș Nicolae aduce schimbări majore** la FC Zalău

Vasile Jula și compania evoluează pentru al patrulea an consecutiv în cel de-al treilea eșalon, însă acest lucru nu prea se vede. Gruparea zălăuană nu a impresionat cu nimic. Elevii antrenați de Marius Pașca au terminat acest tur de campionat pe un modest loc 8, care este total ieșit din obiectivul stabilit de către conducere la începutul campionatului și anume locurile 1 – 7.

După ultima etapă, oficialii grupării de la poalele Meseșului anunțau că vor avea loc restructurări masive la nivelul lotului, însă deocamdată cei din conducerea clubului refuză să dea nume atât la capitolul veniri, cât și la capitolul plecări.

La capitolul veniri se află în tratative Marius Morar și Cristian Mocean de la Unirea Florești, cât și jucători de la Viitorul Zalău, Jibou și Nușfalău. Află amănunte în Sportul Sălăjean.

Insă, pentru a face performanță trebuie să te orientezi și spre alte zări, iar principalele „ținte” din afara județului sunt doi jucători de la colega de serie – Unirea Florești. Unul dintre ei este chiar fundașul Cristian Mocean, jucător care, la un moment dat, nu a mai fost dorit de FC Zalău. Plecat la Unirea Florești în urmă cu un an, Mocean a evoluat constant pentru echipa clujeană, o grupare care joacă mai mult din plăcere și se află la doar patru puncte în spatele lui FC Zalău.

Fără o pregătire specifică înaintea campionatului, Unirea a produs câteva rezultate surpriză, unul dintre ele fiind chiar în ultima etapă, când au învins echipa secundă a Universității, tocmai la ea acasă. Spunem acest lucru, deoarece FC Zalău, gruparea fanion a orașului s-a văzut îngenunchiată de „șepcile roșii” tocmai la Zalău.

Referitor la interesul zălăuanilor de serviciile sale, Mocean pare dispus să îmbrace pentru a doua oară tricoul echipei la care a mai evoluat și în trecut. „Deocamdată am purtat niște discuții preliminarii. Urmează să mai discutăm, iar dacă voi ajunge la un consens cu conducerea Zalăului, voi semna cu ei”, ne-a declarat fotbalistul originar din Zalău.

08 Dec. 2011, 17:12 Stiri
Pe aceeași temă