Moment tensionat la finalul meciului dintre Flacăra și Chindia! Gabi Paraschiv le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren. Totul s-a năruit în prelungiri

Marius ANGHEL 18 Sep. 2018, 17:54 Stiri
Moment tensionat la finalul meciului dintre Flacăra și Chindia!** Gabi Paraschiv le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren. Totul s-a năruit în prelungiri

Ultimul meci din turul 4 al Cupei României, Flacăra Moreni – Chindia Târgoviște, a oferit un moment tensionat pe final, după ce oaspeții au egalat. Daniel Florea a înscris, antrenorul gazdelor, Gabriel Paraschiv, a contestat reușita, după care și-a chemat jucătorii la margine și a vrut să abandoneze partida. Jocul s-a reluat în cele din urmă, iar antrenorul formației din Liga 3 a fost trimis în tribună de centralul Marius Naidin.

Flacăra Moreni a deschis scorul în partida cu Chindia de pe teren propriu prin Daniel Roman (44), care a punctat în finalul primei părți. Cu zece minute înainte de final, Cristian Cherchez a fost faultat în careu, iar centralul Naidin a indicat punctul cu var. În acel moment s-a petrecut prima situație tensionată. Jucătorii echipei din Liga 3, cât și banca tehnică au contestat decizia arbitrului.

Același Cherchez a executat, dar a trimis slab, iar portarul Chiran a respins. Daniel Florea a urmărit balonul și a trimis în plasă pentru 1-1. Gazdele au reclamat faptul că Florea se afla în interiorul careului în momentul în care Cherchez a șutat de la 11 metri.

Antrenorul Gabriel Paraschiv, campion cu Oțelul în 2011, și-a chemat jucătorii la marginea terenului pentru a le spune să iasă de pe teren. Meciul a fost întrerupt preț de circa patru minute, iar Paraschiv a cedat în cele din urmă. Omul care conduce Flacăra Moreni a urcat în tribună, fiind eliminat de arbitru, iar partida s-a reluat.

Ca totul să fie complet, Daniel Florea a reușit dubla în prelungiri, în minutul 90+6, iar Chindia și-a asigurat prezența în 16-imile Cupei României.

Marius ANGHEL 18 Sep. 2018, 17:54 Stiri
Pe aceeași temă