Mitingul petroșănenilor a sensibilizat un afacerist: „Vreau să preiau Jiul. Voi face totul să readuc echipa în Liga I”

Marius ANGHEL 18 Feb. 2013, 14:26 Stiri
Mitingul petroșănenilor a sensibilizat un afacerist:**

Zbaterea suporterilor echipei Jiul, care au mărșăluit pe străzi nu a rămas fără ecou. Un prosper om de afaceri din Valea Jiului, Emil Bercea, a făcut un anunț care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Afaceristul este dispus să preia echipa Jiul și, mai mult de atât, vrea să o readucă în Liga I.

„Sunt interesat să preia echipa Jiul. Vreau să iau echipa Jiul de la domnul Simota. I-am comunicat și dumnealui acest lucru, dar nu am primit niciun răspuns. Voi face totul să readuc Jiul în Liga I. Nu vreau ca fotbalul din oraș să moară. Îmi permit din punct de vedere financiar să iau echipa. Vreau să mi se cedeze acțiunile în condiții de seriozitate. Vreau să colaborez cu oameni de încredere. Aștept răspunsul oficial. Nu vreau să las să moară Jiul. Iubesc fotbalul. Sunt un om care face sport. Aș vrea ca Primăria să îmi cedeze baza. Dar repet vreau maximă seriozitate”, a declarat Emil Bercea.

Suporterii echipei Jiul au declarat că sunt gata să sprijine inițiativa omului de afaceri.

Copil: „Jiul îmi datorează 3000 de euro”

După ce oficialii echipei Jiul Petroșani au anunțat că nu mai pot continua cu susținerea grupării în liga a treia, foștii jucători se tem că nu își vor mai primi restanțele în ciuda a faptului că au depus cu ceva timp în urmă memorii la Federație. „Jiul are să-mi dea 3000 de euro și nu am primit niciun leu. Eu sper că lucrurile nu vor rămâne așa chiar dacă echipa s-a retras. Este dreptul meu.”, a afirmat Dumitru Copil care a evoluat pentru Jiul în turul de campionat.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 18 Feb. 2013, 14:26 Stiri
Pe aceeași temă