Miroslava se distanțează în fruntea seriei I

Mihai Andries 10 Mar. 2014, 12:01 Stiri
Miroslava se distanțează** în fruntea seriei I

Aflați în postura de lideri ai acestei serii, fotbaliștii pregătiți de Cristi Ungureanu și Irinel Ionescu s-au deplasat la Moinești cu gândul declarat de a obține o victorie și trei puncte importante în lupta pentru promovare. Gazdele ocupau locul 5 în clasament și erau oarecum nemulțumite de faptul că au pierdut meciul cu satelitul Ceahlăului (2-3), chiar dacă acele puncte nu ar fi contat pentru play-off.

Miroslava a deschis scorul prin golgheterul Gabriel Petrea (min. 25), ajuns la cota 11. Revenit la echipă după o probă dată la FC Vaslui, Paul Tincu a punctat pentru 2-0 (min. 56). Ieșenii au prestat un joc excelent în meciul de la Moinești, ratând numeroase ocazii clare de a marca prin Pârvu, Pasniciuc, Tincu, Lupu și Petrea. Jocul rezultatelor a făcut ca Miroslava să se distanțeze în fruntea clasamentului cu trei puncte avans față de Kosarom și Petrotub.

Cristi Ungureanu și Irinel Ionescu au abordat acest meci cu Avram – Ghiarasim (cpt), Gheorghiu, Tăcuțanu, Cozma, Talpan (Strungariu min.55), Sărițanu (Bolboceanu min.70), Lupu (Giurumescu min.50), Petrea (Pasniciuc min.78), Pârvu, Tincu.

La finalul meciului, principalul Cristi Ungureanu a declarat: „A fost o victorie frumoasă și foarte importantă pentru noi, venită după un succes obținut etapă trecută împotriva celor de la Bucovina Pojorâta, o echipa total schimbată și foarte motivată ținând cont și de achiziile făcute în iarnă. Având în vedere că lupta pentru play-off este foarte echilibrată, nu pot decât să mă bucur că băieții au făcut un meci foarte bun pe care l-am dominat din minutul 1 până la fluierul de final. Mai avem 4 meciuri foarte importante în urmă cărora vrem să ne consolidăm poziția de lider al seriei 1”

 

Mihai Andries 10 Mar. 2014, 12:01 Stiri
Pe aceeași temă