Ieșenii nu vor avea intrare liberă la primul meci al Științei Miroslava în Copou. Cât costă un bilet la partida de vineri cu Dacia Unirea Brăila

Narcis POHOAȚĂ 09 Aug. 2017, 09:55 Campionat
Ieșenii nu vor avea intrare liberă la primul meci al Științei Miroslava în Copou. Cât costă un bilet la partida de vineri cu Dacia Unirea Brăila

În încercarea de a acoperi cheltuielile cu chiria la stadionul din Copou, oficialii clubului Știința Miroslava au luat decizia de a scoate bilete la vânzare pentru meciul de vineri, cu Dacia Unirea Brăila, primul de pe teren propriu din acest sezon. Cel mai ieftin tichet costă 10 lei, la fel ca la meciurile din Liga I ale lui CSM Poli Iași cu echipele din play-out. De asemenea, spectatorii care vor să urmărească meciul de la tribuna 0 vor achita 15 lei.

Președintele clubului ieșean, Daniel Acatrinei, a explicat motivul pentru care nu a lăsat intrarea liberă. „Biletele la meciul cu Dacia Unirea Brăila vor costa 10 lei la peluze, tribunele A și B și 15 lei la tribuna 0. Avem cheltuieli mari, este un alt nivel pentru noi, avem o chirie de plătit la stadionul din Copou și sperăm ca din banii pe bilete să acoperim măcar o parte din cheltuieli. Nu cred că este o sumă mare și ne dorim ca publicul să vină la stadion pentru a ne susține. Îi așteptăm la meciul cu Brăila măcar din curiozitate, fiind primul meci al nostru pe teren propriu în liga a II-a”, a declarat președintele Daniel Acatrinei.

Mulțumit de jocul echipei în prima etapă

Oficialul Științei a apreciat atitudinea echipei în meciul de la Tg. Mureș, cu ASA și spune că jocul îi dă speranțe pentru viitor.

„A fost tracul debutului în liga a II-a, dar jocul în sine a fost bun. Băieții au avut atitudine, au jucat cu ambiție, iar acest lucru ne dă speranțe pentru viitor. Nu am arătat rău pentru debutul în liga secundă, iar dacă vom juca cu personalitate în meciurile următoare sunt convins că vom reuși să adunăm puncte. Rezultatul cu ASA nu ne mulțumește, păcat că am primit acel gol pe final, dar jocul echipei îmi dă speranțe. Lipsa de experiență la acest nivel și-a spus cuvântul și am primit acel gol în finalul partidei”, a mai spus Acatrinei.

Narcis POHOAȚĂ 09 Aug. 2017, 09:55 Campionat
Pe aceeași temă