Miroslava, continuă să aibă probleme „afară”

Mihai Andries 21 Oct. 2013, 12:07 Stiri
Miroslava, continuă să aibă probleme

Deplasarea de la Pașcani a fost una cu ghinion pentru liderul seriei, Știința Miroslava, echipa antrenată de Cristi Ungureanu și Irinel Ionescu pierzând la limită, scor 3-4. Meciul a fost foarte disputat cu multe goluri marcate, multe ocazii și de o parte și de cealaltă. Miroslava a ratat câteva ocazii mari prin Petrea, Gheorghiu și Stafie. Lipsa de experiență a fundașilor Științei, în ciuda intervențiilor salvatoare ale portarului Avram, a făcut că scorul să ia proporții la un moment dat, ajugându-se la 4-1 pentru Kosarom după 65 de minute. Golgheterul Petrea și experimentatul Tincu au ajutat liderul să revină pe final și să reducă diferența de pe tabelă, prin golurile marcate de Lungu (82) și Petrea (89).

„Așa cum am mai declarat și până acum, greul de abia acum începe. M-am așteptat la un meci dificil, presiunea psihologică a jocului și-a pus amprenta pe jucătorii tineri. A fost un duș rece pentru întreaga echipa, peste care trebuie să trecem repede pentru că ne așteaptă o altă deplasare grea la Roman” a declarat președintele Daniel Acatrinei

Știința i-a folosit în acest meci pe Avram – Ghiarasim (C), Vl. Gheorghiu, Tăcuțanu, Maxim (Menghia min.35), Talpan (Caragea min.46), Bolboceanu (Lungu min.46), Miron (Stafie min.25), Pârvu, Tincu, Petrea.

Mihai Andries 21 Oct. 2013, 12:07 Stiri
Pe aceeași temă