Marius Baciu: „Timișoara are copii mulți, poate suporta o echipă în A și una în B”

13 Mar. 2012, 14:06 Stiri
Marius Baciu:

Flacăra Făget își îndreaptă privirea către jucătorii tineri mai ales după sosirea tehnicianului Marius Baciu. Fostul fundaș, care a evoluat și în Franța, și-a propus să-și promoveze elevii cât mai sus posibil.

Baciu e de părere că vestul țării poate avea o pepinieră mai puternică. „Eu îmi doresc foarte mult ca echipele din zonă să promoveze. Poli în A și încă una în B. Orașul suportă, sunt mulți copii. Nu am vrut să mă plimb prin C, la 400 de kilometri. Mă bucur mult pentru Sergiu, e un exemplu. Avem jucători de o calitate foarte bună. De aceea experiența celorlalți le va fi benefică. Vasile (Ghindaru) e un jucător cu multe meciuri în A, e și el spre apusul carierei, a venit să ne și ajute. Și cu Pistol am mai lucrat. Toți sunt motivați și au venit aici pentru proiectul care există de viitor. Am observat niște copii fantastici care au rămas aici”, a declarat antrenorul făgețenilor.

Ghindaru: „Proiectul prevede promovarea la anul”

Veteranul de Divizia A sosit în această iarnă la Făget, Vasile Ghindaru, s-a arătat încântat de ce a găsit la divizionara C. „E un proiect foarte frumos, de viitor, pentru performanță. Toți suntem un colectiv bun, sper să fie benefică experiența mea și să avem rezultate. Nu prea cunosc seria, eu nici nu știu cine e pe primul loc, pe mine mă interesează să salvăm Făgetul de la retrogradare. Proiectul prevede în anul următor promovarea. Am întâlnit aici oameni serioși care iubesc fotbalul și asta contează foarte mult”, a conchis Ghindaru.

Flacăra a intrat în linie dreaptă pentru jocul de sâmbătă cu Giarmata, primul din retur. Antrenorul Marius Baciu a afirmat că formația „milenarilor” nu e o cunoscută pentru el. „Giarmata e o echipă bună. Normal că ne dorim să punem probleme, jucăm în deplasare, facem totul pentru a avea un joc bun. O echipă pe care o respectăm, îl cunosc pe Țurcaș, știu că au avut chiar intenția de a promova”, a adăugat tânărul tehnician.

Sursa: Banat Sport

13 Mar. 2012, 14:06 Stiri
Pe aceeași temă