„Magiun” merge la Juventus. Experiența din Algeria a fost foarte scurtă

Marius ANGHEL 03 Feb. 2015, 11:12 Stiri

Prima experiență a antrenorului Marin Barbu în străinătate s-a încheiat după doar două meciuri în care a stat pe banca noii sale echipe. Fostul tehnician al Ceahlăului semnase la începutul acestui an un contract valabil șase luni, cu drept de prelungire în cazul promovării, cu echipa din liga a doua algerială US Chaouia.

Aventura lui „Magiun” în Algeria a durat însă doar două săptămâni, perioadă în care a condus echipa în două jocuri, o înfrângere în deplasare, 0-1, și un egal pe teren propriu, 2-2.

Săptămâna trecută, Barbu i-a anunțat pe șefii clubului că vrea să plece, iar aceștia au fost de acord cu rezilierea contractului. „Au fost ceva probleme, nu toate lucrurile erau așa cum mi s-au prezentat când am primit oferta de a antrena acolo. Mi-am dat seama rapid că nu sunt condiții de a face performanță, astfel că ne-am strâns mâinile. Am luat un salariu și m-am întors acasă”, a spus Marin Barbu, citat de monitorulexpres.ro.

Și-a găsit repede altă echipă

Revenit în țară, Marin Barbu și-a găsit repede altă echipă pe care să o antreneze. Luni, conform Monitorul Expres, oficialii clubului Juventus București l-au contactat pentru a-i propune să ocupe locul lăsat vacant după plecarea lui Eugen Trică la CFR Cluj. Acesta a acceptat imediat oferta și e așteptat la antrenamente de miercuri. „Cei din conducerea lui Juventus București mi-au propus să preiau echipa și am acceptat, pentru că am o relație excelentă cu cei de acolo”, a mai spus antrenorul brașovean în vârstă de 56 de ani.

Conducătorii echipei din Colentina îl promovase ca antrenor principal pe fostul secund al lui Trică, Vasile Radu, un tehnician care și-a petrecut aproape întreaga carieră în curtea bucureștenilor. Ca „secund” fusese numit Marian Zeciu, iar ca antrenor cu portarii Sorin Bobariu.

Marius ANGHEL 03 Feb. 2015, 11:12 Stiri
Pe aceeași temă