Lintaru, omul cu golul victoriei!

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 15:54 Stiri
Lintaru,** omul cu golul victoriei!

Introdus în teren în minutul 58 al meciului din etapa a VII-a din C5 dintre FC Hunedoara și FC Oșorhei Bihor la scorul de 1 la 1 atacantul Raul Lintaru (foto, în alb) a marcat golul victoriei. A fost a doua oară în actualul campionat când din postura de rezervă, Lintaru stabilește scorul final și oprește toate punctele la Hunedoara. S-a mai întâmplat în prima etapă, tot pe „Michael Klein” atunci când FC Hunedoara a învins pe conjudețeana Jiul Petroșani tot cu 2 la 1. Într-un interviu acordat pentru Hunedoara TV vârful de 28 de ani a dezvăluit atuul echipei sale: valoarea lotului și unitatea de grup.

– Felicitări Raul pentru golul marcat dar mai ales pentru victorie. Unde aveți de gând să vă opriți?
– Mulțumesc. Păi, cât mai departe. În Liga a doua. În niciun caz în acest an. Vreau să câștigăm toate meciurile în turul campionatului și chiar din retur deși atunci vom avea deplasări mai grele.

– Se pare câ îți priește statutul de rezervă. Intri, dai gol și victoria e asigurată.
– Așa se pare. Însă, astăzi în locul meu putea fi oricare dintre colegii mei. Nu este important cine dă gol ci esențial este ca echipa să câștige. Eu cred că de remarcat este faptul că și cu Jiul și cu FC Oșorhei am primit pasa decisivă de la colegul meu Ionuț Radu căruia țin să-i mulțumesc.

– A fost FC Oșorhei un adversar tare?
– Eu cred că noi ne-am făcut meciul greu prin situațiile de gol pe care le-am irosit în prima repriză. Dacă la pauză aveam trei sau patru la zero era un rezultat conform cu realitatea din teren. Însă ocaziile s-au răzbunat în poarta noastră. Cei de la Oșorhei au egalat înainte de pauză iar în repriza a doua s-au baricadat bine și am reușit cu greu să îi desfacem, să dăm golul victoriei.

– După șapte etape aveți punctaj maxim, 18 puncte, și șapte puncte mai mult decât ocupanta locului secund. Cum se văd adversarele din fruntea clasamentului?
– E plăcut să fi deasupra tuturor. Dar și adversarele noastre sunt mai slab pregătite decât cele pe care le-am înfruntat sezonul trecut.

– Raul, care e atuul lui FC Hunedoara?
– Avem un lot numeric și valoric puternic. O echipă bună se cunoaște și după ce jucători are pe banca de rezerve. FC Hunedoara are jucători valoroși care nu prind lotul din cauză că numărul este restricționat la 18 dar ei sunt pregătiți și pot face față cu brio în prima echipă oricând. Eu cred că acesta este atuul nostru.

– Vor urma deplasări lungi de sute de kilometri cum ar fi la Sighetu Marmației sau Zalău. Vă sperie acest lucru?
– Deloc. Cu siguranță vom face deplasarea la joc cu o zi înainte de meci. Mai mult, suntem bine pregătiți fizic și psihic ca să facem față oricăror situații. Nu ne lipsește nimic pentru a câștiga fiecare joc.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Traian Manu (Glasul Hunedoarei)

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 15:54 Stiri
Pe aceeași temă