Lincar, la Măciuca!

04 Jan. 2012, 16:59 Stiri
Lincar,** la Măciuca!

Eric Lincar va fi noul tehnician al echipei de Liga a III-a, Damila Măciuca, formație clasată la finele turului pe locul 5 în Seria C4.

După ce a promovat pe Callatis în eșalonul secund, fostul internațional speră să izbutească aceeași performanță și cu Măciuca. „Lincar va semna săptămâna viitoare, conducerea clubului a decis că este nevoie de o schimbare la echipă. Gabi Mangalagiu va rămâne în cadrul clubului, el nu a fost demis, nu va pleca de la noi pe ușa din dos. Obiectivul rămâne același, locurile 1-5 și construirea unei echipe competitive care să atace promovarea la anul, dar, dacă se va putea din acest sezon, nu ne vom da la o parte” a spus președintele Damilei, Lucian Munteanu.

Damila se va reuni pe 16 ianuarie, la Râmnicu Vâlcea, iar din 30 ianuarie va merge în cantonament la Govora. „Până acum, față de lotul care a terminat turul, au plecat de la noi Ciortan și Mocanu și am adus un singur jucător, pe Alin Ignat de la Piatra Olt. Suntem în discuții și cu alți jucători și nu plecă niciunul dintre jucătorii de bază, deși am avut oferte pentru Stoica și Geantă” a mai afirmat Lucian Munteanu.

Articol scris de Adi Georgescu

04 Jan. 2012, 16:59 Stiri
Pe aceeași temă