Liderul seriei a VI-a s-a împiedicat la Pitești!

Mihai Andries 13 Apr. 2013, 19:34 Stiri

Ieri s-a disputat etapa cu numărul 19 în cadrul ligii a III-a. La Pitești, SCM Argeșul a primit vizita liderului Fortuna Brazi, formație ce are ca obiectiv promovarea în liga secundă. Susținuți din tribune de Anghel Iordănescu și Grigore Sichitiu, oaspeții au avut primele ocazii de a deschide scorul prin Buhuși și Elek, însă de fiecare dată mingea a trecut pe lângă poarta apărată de Vlăsceanu. Gazdele au avut prima ocazie în minutul 18 prin Diță, care a șutat puternic de la 16 metri, mingea ocolind spațiul porții. Zece minute mai târziu oaspeții au deschis scorul prin experimentatul Elek. Piteștenii nu au abandonat lupta, iar cu două minute înainte de pauză au reușit să egaleze prin Nilă, atacantul reluând cu capul mingea centrată de Neagu.

Repriza a doua a fost dominată de oaspeți, care au luat cu asalt poarta apărată de Vlăsceanu. În minutul 55 Buhuși a trimis periculos din interiorul careului, însă Vlăsceanu a respins în corner. Nouă minute mai târziu Cioinac îl învinge pe Vlăsceanu, însă golul este anulat pe motiv de offside, oaspeții protestând la decizia tușierului. În minutul 68 Buhuși scapă de marcaj și șutează puternic la colțul scurt însă Vlăsceanu trimite din nou în corner. În urma loviturii de la colț Elek trimite periculos cu capul însă din nou goalkeeper-ul alb-violet respinge. Cu un minut înainte de final gazdele rămân în inferioritate numerică după ce Avramescu vede direct cartonașul roșu după ce a faultat în postură de ultim apărător. Ultima ocazie de a marca a aparținut tot oaspeților, dar lovitura liberă de la 18 metri obținută în urma eliminării lui Avramescu a fost trimisă de Buhuși pe lângă poartă. Scor final SCM Argeșul – Fortuna Brazi 1-1.

SCM Argeșul: Vlăsceanu – Stănescu, Avramescu, Pîslaru, Bucuroaia, Neagu, Diță, Enache, Beuran, Nilă, Stan (”80 Rădescu)
Antrenor : Cristi Negru

Fortuna: C. Ion – Năstase (”45 S. Mureșan), Minciuna, Elek, Buhuși (”85 Crosman), Marin, Cioinac, Vali Munteanu, A. Stoica, C. Gheorghe, Antohi (”60 Mândrușcă)
Antrenor: Edi Iordănescu

Cartonașe galbene: Pîslaru, Enache, Nilă, Avramescu, Neagu / Elek, Marin
Cartonaș roșu: Avramescu

Meciul a fost arbitrat de Florin Dreve, ajutat la cele două linii de Gabriel Bîrjac și Iulian Szekely. În etapa următoare SCM Argeșul Pitești va juca tot pe teren propriu, de această dată adversari fiind cei de la Unirea Tărlungeni, formație ce ocupă locul doi în clasament.

 

Sursa: Sport Argeș

Mihai Andries 13 Apr. 2013, 19:34 Stiri
Pe aceeași temă