Lider palid la Strejnic

Marius ANGHEL 24 Mar. 2014, 13:25 Stiri
Lider palid la Strejnic

Conpet Ploiești și-a anulat și ultima șansă de a mai spera la calificarea în play-off, chiar dacă a ținut, totuși, în șah o echipă a Chindiei căreia nu i-a putut însă aplica „lovitura de grație” – golul. Un meci încrâncenat, cu puține realizări tehnice, a oferit satisfacție mai degrabă jucătorilor de la CSM Câmpina prezenți în tribună, Nae și compania asigurându-și și matematic prezența în jumătatea superioară la fix 24 de ore distanță de la confruntarea de la Strejnic.

Meciul a fost unul sărac în faze de poartă, nu de puține ori duelul rezumându-se la lupte „surde” la jumătatea terenului. Prima fază importantă a fost în min 18, când Stăncescu șutează puternic de la peste 20 de metri, dar Popescu respinge în corner, apoi, în min 24, incursiunea lui Gheorghe în flancul stâng, se încheie cu șut la poartă, dar același goalkeeper reține.

Prima „contră” a oaspeților se petrece în min 28, când, scăpat din marcajul lui Badea, Văduva pătrunde în careu și șutul său îl lovește în față pe Nedelcovici!

În min 45, o minge trimisă înșelător din lovitură liberă de fostul târgoviștean Dinu provoacă emoții, dar Popescu scoate de sub transversală, lovindu-se de bara din stânga, iar portarul Chindiei primește îngrijiri medicale, prima repriză fiind prelungită cu 4 minute.

Cea mai mare ocazie a oaspeților a venit în min 5, când Bucă a șutat în cros din interiorul careului, dar mingea a lovit bara porții apărate de Nedelcovici, pe final, dominarea sterilă a Conpetului, care beneficiază de 3 cornere și o lovitură liberă de la 25 de metri, rămânând fără rezultat pe tabelă, astfel că meciul se încheie cu o remiză „albă”.

Conpet Ploiești – Chindia Târgoviște 0-0
Stadion: „Conpet”. Spectatori: circa 400.

Conpet: Nedelcovici – Dinu, Badea, Stanca, Olteanu – Constantin (90 Ruptureanu), Munteanu, Stăncescu (63 Căpălău), Muscalu – Gheorghe (81 Maria), Dalu (87 Jipa).
Antrenor: Florin Pârvu.

Chindia: Popescu – Voicu, Marin, Ispas, Dobrescu – Cherchez (77 Pârvu), Căldăraru (89 Vătavu), Anton, Ghiță – Bucă (83 Săndulescu) – Văduva.
Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Avertismente: Muscalu (31), Stăncescu (33)/ Grigore (90).
Arbitri: Gabriel Mladinovici (București), Silviu Brândușa (Călărași), Cătălina Nan (Alexandria)
Observatori: Petre Cadar (Brașov), Corneliu Fecioru (București)
Jucătorul meciului: Bogdan Dinu

Sursa: Ziarul Prahova

Marius ANGHEL 24 Mar. 2014, 13:25 Stiri
Pe aceeași temă