Leo Grozavu se pregătește să revină în fotbal. Sabău l-a chemat la „U” Cluj

Autori: Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 18 Sep. 2017, 15:23 Actualizat: 18 Sep. 2017, 15:27 Stiri
Leo Grozavu se pregătește să revină în fotbal.  Sabău l-a chemat la „U” Cluj


Ioan Ovidiu Sabău, managerul general al Universității Cluj, s-a orientat rapid după ce Marius Popescu a fost înlăturat din poziția de antrenor principal. „Moțul” îl dorește pe Leo Grozavu pe banca echipei de Liga a 3-a și l-a contactat pentru a-i propune postul de antrenor principal. „Eu am discutat cu Neluțu, am avut o discuție de principiu, așa. N-am ajuns la contract, la posibilitatea de a prelua pe U Cluj, dar discut și nu se știe niciodată. E prea din scurt totul, dar eu stau oricând de vorbă cu el. Cine nu și-ar dori să fie acasă și să și antreneze? Eu sunt acasă la Cluj. Mai am discuții cu anumiți agenți care mi-au spus să am răbdare, să nu mă grăbesc cu nimic. Nu e exclus să mă văd cu Sabău să povestim. Depinde ce se dorește la Universitatea. Mie tot timpul mi-a plăcut să stau mult timp la o echipă, atât ca jucător, cât și ca antrenor. E un nivel foarte scăzut liga a III-a, dar putem crește foarte mult dacă e răbdare. Și cred că este răbdare la Universitatea”, a recunoscut Grozavu, pentru actualdecluj.ro.

După ce și detaliile contractuale se vor pune la punct, acesta va fi prezentat oficial ca antrenor al Universității Cluj.

Antrenamentul de astăzi al Universității a fost condus de Mircea Cojocaru, fostul secund al lui Ioan Ovidiu Sabău pe vremea când actualul manager al Universității antrena. Sabău exclude o revenire pe banca tehnică în calitatea de antrenor. „Vrem să ne gândim bine, așteptăm azi-mâine, apoi vom vedea. Până mâine cred că vom avea antrenor principal. Sunt mai multe nume, sunt mai mulți antrenori. Cu Leo Grozavu am discutat, e un nume important, mie mi-ar plăcea să-l avem aici, dar nu știu acum ce să zic. Sunt mai mulți și nu e bine să vorbesc acum, să dau nume. Eu nu mai cobor pe bancă, e exclus acest lucru. Sunt manager, nu mai antrenez, dar mă ocup de club, de partea sportivă”, a spus Sabău pentru sursa citată mai sus.

Leo Grozavu este liber de contract după despărțirea din pauza de vară a Ligii 1 de FC Botoșani. Fostul fundaș al lui Dinamo a mai antrenat Universitatea Cluj în sezonul 2005 – 2006, pe când clubul clujean se afla în Liga a 2-a.

Obiectivul lui Grozavu va fi, în actualul sezon, promovarea în Liga a 2-a și accederea, la anul, în Liga 1. Formația clujeană are o victorie, un egal și o înfrângere în debutul sezonul din Liga a 3-a. Marius Popescu a fost demis după prima înfrângere a echipei, 0-2 cu Unirea Tășnad.

În cariera sa de antrenor, Leo Grozavu a antrenat echipele: FC Zalău, Universitatea Cluj, Minerul Baia Mare, FC Botoșani, în trei rânduri, CSMS Iași, Luceafărul Oradea și Gaz Metan Mediaș.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Autori: Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 18 Sep. 2017, 15:23 Actualizat: 18 Sep. 2017, 15:27 Stiri
Pe aceeași temă