Leo Grozavu se pregătește să revină în fotbal. Sabău l-a chemat la „U” Cluj

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 18 Sep. 2017, 15:23 Stiri
Leo Grozavu se pregătește să revină în fotbal.** Sabău l-a chemat la


Ioan Ovidiu Sabău, managerul general al Universității Cluj, s-a orientat rapid după ce Marius Popescu a fost înlăturat din poziția de antrenor principal. „Moțul” îl dorește pe Leo Grozavu pe banca echipei de Liga a 3-a și l-a contactat pentru a-i propune postul de antrenor principal. „Eu am discutat cu Neluțu, am avut o discuție de principiu, așa. N-am ajuns la contract, la posibilitatea de a prelua pe U Cluj, dar discut și nu se știe niciodată. E prea din scurt totul, dar eu stau oricând de vorbă cu el. Cine nu și-ar dori să fie acasă și să și antreneze? Eu sunt acasă la Cluj. Mai am discuții cu anumiți agenți care mi-au spus să am răbdare, să nu mă grăbesc cu nimic. Nu e exclus să mă văd cu Sabău să povestim. Depinde ce se dorește la Universitatea. Mie tot timpul mi-a plăcut să stau mult timp la o echipă, atât ca jucător, cât și ca antrenor. E un nivel foarte scăzut liga a III-a, dar putem crește foarte mult dacă e răbdare. Și cred că este răbdare la Universitatea”, a recunoscut Grozavu, pentru actualdecluj.ro.

După ce și detaliile contractuale se vor pune la punct, acesta va fi prezentat oficial ca antrenor al Universității Cluj.

Antrenamentul de astăzi al Universității a fost condus de Mircea Cojocaru, fostul secund al lui Ioan Ovidiu Sabău pe vremea când actualul manager al Universității antrena. Sabău exclude o revenire pe banca tehnică în calitatea de antrenor. „Vrem să ne gândim bine, așteptăm azi-mâine, apoi vom vedea. Până mâine cred că vom avea antrenor principal. Sunt mai multe nume, sunt mai mulți antrenori. Cu Leo Grozavu am discutat, e un nume important, mie mi-ar plăcea să-l avem aici, dar nu știu acum ce să zic. Sunt mai mulți și nu e bine să vorbesc acum, să dau nume. Eu nu mai cobor pe bancă, e exclus acest lucru. Sunt manager, nu mai antrenez, dar mă ocup de club, de partea sportivă”, a spus Sabău pentru sursa citată mai sus.

Leo Grozavu este liber de contract după despărțirea din pauza de vară a Ligii 1 de FC Botoșani. Fostul fundaș al lui Dinamo a mai antrenat Universitatea Cluj în sezonul 2005 – 2006, pe când clubul clujean se afla în Liga a 2-a.

Obiectivul lui Grozavu va fi, în actualul sezon, promovarea în Liga a 2-a și accederea, la anul, în Liga 1. Formația clujeană are o victorie, un egal și o înfrângere în debutul sezonul din Liga a 3-a. Marius Popescu a fost demis după prima înfrângere a echipei, 0-2 cu Unirea Tășnad.

În cariera sa de antrenor, Leo Grozavu a antrenat echipele: FC Zalău, Universitatea Cluj, Minerul Baia Mare, FC Botoșani, în trei rânduri, CSMS Iași, Luceafărul Oradea și Gaz Metan Mediaș.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 18 Sep. 2017, 15:23 Stiri
Pe aceeași temă