Lazăr, Gane sau Baciu, pe lista Făgetului!

11 Oct. 2011, 15:00 Stiri

În urma unui start destul de bun în Liga a III-a, timișenii de la Flacăra Făget au ajuns în zona retrogradării cu trei înfrângeri consecutive. A fost suficient pentru tânărul tehnician Adrian Săvoiu. Fostul atacant al lui Poli a decis să plece singur după meciul cu echipa secundă a Timișoarei.

„Practic nu am apucat să mă despart eu de Săvoiu, el a venit la mine și și-a dat demisia după jocul cu Poli II. Probabil aveam aceleași gânduri la cald, dar nu am apucat să facem o analiză. Ne așteptam la mai mult în primele cinci etape, am pierdut ușor cu Giarmata și la Caransebeș dar cu Poli II nu am avut pretenții”, a declarat Marian Trăiculescu, președintele făgețenilor.

Momentan de pregătirea echipei se ocupă „portarul-secund” Ionuț Iacob și antrenorul specializat tot în domeniul apărării buturilor, William Harasim. Flacăra Făget a căzut după etapa a VIII-a pe locul 12 în C5.

Lazăr, favorit!

Demisia lui Săvoiu a determinat conducerea clubului să caute antrenorul potrivit până la jocul următor. Pe lista bănățenilor s-a aflat și Gheorghe Ghiț dar acesta a refuzat oferta pentru că ar fi în discuții cu o formație din eșalonul secund.

„Au fost mai multe discuții. Am vorbit și cu Ovidiu Lazăr, rămâne de văzut, momentan e la o echipă din Liga a IV-a Bihor. Mai sunt vizați și alți antrenori dar deocamdată nu e nimic concret. Din păcate nu prea mai avem de unde alege din zona Timișului”, a spus Trăiculescu. Acesta a mai purtat discuții cu Marius Baciu și Jerry Gane dar nu s-a intrat în detalii, cei doi fiind greu de convins să se mute în Timiș la eșalonul terț.

„Obiectivul echipei e rămânerea în Liga a III-a, în primele zece formații. Am avut obiectiv și primele trei dar acesta e mai greu acum de atins”, Marian Trăiculescu, președinte Flacăra Făget

Articol scris de Cornel BIHOLARI

11 Oct. 2011, 15:00 Stiri
Pe aceeași temă