Lanterna roșie a învins cu 5-2 pe terenul liderului!

01 Oct. 2011, 09:57 Stiri
Lanterna roșie a învins** cu 5-2 pe terenul liderului!

În etapa a 7-a, livezenii s-au impus categoric la Ungheni, 5-2 pe terenul liderului. Jucătorii lui Sava și Baciu au început meciul de la 1-0 pentru adversari. Pastor a marcat chiar în minutul 1 al întâlnirii, când fundașii Voinței nici nu erau intrați în joc. Dar Sighiartău a egalat după numai 5 minute, cu un șut din întoarcere, tras din interiorul careului.

La pauză a fost 1-1, însă gazdele au avut mai multe situații de gol în prima repriză. Voința s-a revanșat cu vârf și îndesat după pauză. Rareș Stan a făcut 2-1 în minutul 63, cu un voleu ca la tenis cu piciorul, la o centrare de pe dreapta. Dar gazdele au egalat în minutul următor, același Pastor reușind un lob peste portarul Voivod, altfel unul dintre cei mai buni jucători ai echipei din Livezile în acest meci.

Voința s-a desprins decisiv în minutul 80, când Gotea, aflat la prima atingere a mingii, a finalizat o construcție excelentă a lui Stan și Marc, driblând portarul și împingând mingea în poarta goală. Ultimele două goluri au îngenunchiat echipa din Ungheni, unul dintre cei mai puternici adversari din Liga a treia pe teren propriu. Sighiartău și-a răzbunat ratările din acest meci și din altele precedente și a marcat două goluri, unul mai frumos ca celălalt.

Cu această victorie, Voința Livezile a scăpat de lanterna seriei, pe care a predat-o Gloriei II, învinsă acasă cu 2-0 de FCM Târgu Mureș II. Voința a jucat în formula Voivod, Budecan, Diudea, Grad, Bugnar, Fl. Alexandru, Marc, Murar, S. Rus, R. Stan, Sighiartău. Au mai intrat: Blaji, Conon, Forrai, Gotea.

VEZI REZUMATUL MECIULUI PE SPORTUL BISTRIȚEAN

Sursa: Sportul Bistrițean

01 Oct. 2011, 09:57 Stiri
Pe aceeași temă