Jolly-jokerul Europei – Crișul afirmă: „Era bine să terminăm campionatul cu Ciba”

Mihai Andries 16 May. 2013, 11:02 Stiri
Jolly-jokerul Europei - Crișul afirmă:** „Era bine să terminăm campionatul cu Ciba

Valentin Fritea a fost utilizat pe nu mai puțin de cinci posturi în partidele disputate de Europa Crișul Chișineu Criș în returul Ligii a III-a. Fotbalistul crescut de Romvest a evoluat ca fundaș stânga, mijlocaș la închidere, stânga și ofensiv, dar și atacant de careu în lipsa lui Flavius Băd.

„Pe câteva dintre aceste posturi am mai evoluat constant și în trecut, iar Lucian Ciba știa asta de pe vremea când eram colegi la Macea și Sebiș. E adevărat că pe altele, ca închizător, de exemplu, nu m-am simțit prea bine, dar întotdeauna m-am pus la dispoziția antrenorului și echipei. Mi-ar plăcut să fii dat de fiecare dată un randament mai bun, dar nu am comentat niciodată alegerile antrenorului”, a explicat polivalentul fotbalist.

Inițial, patronul Karoly Gombos ar fi dorit să renunțe la Vali Fritea la „pachet” cu Lucian Ciba, însă fotbalistul a fost iertat. „În ședința de luni mi-a spus că nu e vina mea că antrenorul m-a folosit pe niște posturi mai noi pentru mine cu Sănătatea și că va conta pe mine și la meciul cu Zalăul. Părerea mea este că era bine să terminăm campionatul cu Ciba pe bancă, dar chiar și așa datoria noastră este să facem tot posibilul să câștigăm ultimul meci de campionat”, a adăugat jucătorul, care, sâmbătă, va suplini și absența fratelui său.

Răzvan Fritea a fost suspendat trei etape după „roșul” încasat acum două runde și nu va mai evolua în acest sezon pentru Europa – Crișul. Ceilalți jucători pe care Gheorghe Vânătoru nu se va baza contra zălăuanilor sunt accidentații Pistol și Popa. Hîrciagă revine după etapa de suspendare.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 16 May. 2013, 11:02 Stiri
Pe aceeași temă