Apostu și Sălăjan, duble la Chișineu Criș

Mihai Andries 09 Feb. 2014, 00:48 Pregătiri, amicale
Apostu și Sălăjan,** duble la Chișineu Criș

Sâmbătă, la ora 11, la Chișineu Criș a început partida amicală dintre formația locală și „alb-roșii” din Calea Aurel Vlaicu. În prezența a aproximativ 40 de spectatori, pe un teren ușor denivelat, vizitatorii conduc meritat cu 2-0 după 25 de minute.  Monac s-a remarcat din nou cu un gol și o pasă decisivă. Mai întâi, în minutul 6, tânărul mijlocaș ofensiv i-a oferit pe tavă golul de 1-0 lui Apostu, iar apoi a înscris cu un șut din careu după o acțiune personală.

UTA s-a distanțat pe tabelă la Chișineu Criș, atacanții făcându-și treaba cu execuții relativ simple din careu după centrări sau pase în adâncime. Apostu și Sălăjan au reușit „dubla”, în timp ce amfitrionii au punctat și ei prin Florin Iancu, care a fost pe fază la un șut ce a revenit în teren din transversală.

Odată cu intrarea rezervelor, după pauză imediat: Horvat, Remeș (un fundaș orădean care s-a și accidentat), Lazea, Tătar, Nasta, iar din minutul 60 și Tecsi, Elvis, Farcaș, Gornic și Marcu, utiștii nu au mai contat deloc în atac. Mai mult, au mai încasat un gol de la Saba, intrat și el în echipa Crișului alături de Iacob – Vlădău, Tolan și Șulea.

Iată garniturile aliniate de Lucian Ciba, respectiv Adrian Falub:

Crișul: Pătroi – Ciornei, Manga, Iaroș, Turcaș – Pirtea, Ponta, Petrescu, C. Iancu – Bîrdan, Faur.

UTA: Boșneag – Oltean, Sidney, Ardelean, Diarra – Monac, Zaluschi, Popescu, Neagu – Sălăjan, Apostu.

Meciul este arbitrat la centru de noul vicepreședinte al AJF-ului, Andras Mako.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 09 Feb. 2014, 00:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă