Jiul și-a ajutat, indirect, rivala Hunedoara

24 Apr. 2012, 20:33 Stiri
Jiul și-a ajutat, indirect,** rivala Hunedoara

Toate echipele hunedorene din eșalonul trei au fost victorioase în etapa intermediară de marți. Trupa „cramelor din Banat” a fost învinsă, scor 1-0, de Jiul, la Petroșani, prin golul marcat de Drida, din penalti. CFR Simeria a dispus, acasă, de Millenium Giarmata cu 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0. FC Hunedoara s-a impus cu 3-0 în meciul din deplasare cu Național Sebiș și s-a apropiat la doar două puncte de lidera, ACS Recaș.

Vestea bună pentru FC Hunedoara a venit de la Petroșani. Jiul a dat dovadă de moralitate și s-a impus cu scorul de 1-0 în partida cu liderul ACS Recaș. „Alb-negri” au făcut cel mai bun meci din retur și au reușit să-și mai spele din păcate. Echipa pregătită de Marin Tudorache a dominat meciul de la un capăt la altul. Jiuliștii au avut un gol anulat pe motiv de off-side în prima repriză și au punctat pe bune, în cel de-al doilea mitan. Reușita i-a aparținut lui Drida (min. 67), care a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă. Oaspeții au evoluat în ultima parte a meciului în doar nouă jucători de câmp, având un eliminat. Drida se află la patru goluri consecutive pentru grupare din Petroșani.

CFR Simeria s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Millenium Giarmata, după ce a fost condusă cu 1-0, golurile fiind marcate de Dosan (65), A. Suciu (70), respectiv Ionaș (40).

Jucătorii de la FC Hunedoara au trăit periculos pe terenul din Sebiș, însă la final au sărbătorit o victorie care le aduce trei puncte de aur. Trupa pregătită de vinerea trecută de Radu Steop a jucat atât împotriva adversarilor, cât și a arbitrilor. Primul erou al echipei de pe Cerna a fost portarul Anton Ilie care a avut încă o dată noroc (la fel ca în meciul de la Recaș) cu bara transversală la un penalti obținut de arădeni și a menținut tabela imaculată, la 0-0. La rampă a ieșit apoi fundașul-golgheter Mușuroaia care a deschis scorul în minutul 30. Mușuroaia s-a transformat din înger în demon, pentru că a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, în repriza secundă, când scorul era încă doar 1-0.

FC Hunedoara a dovedit caracter și, nu doar că a apărat avantajul minim, dar a și mai marcat de două ori prin P. Păcurar (min. 85 și 90), câștigând la scor de neprezentare, 3-0. „Arbitrii ne-au refuzat trei penaltiuri clare, iar al doilea cartonaș galben a lui Mușuroaia a fost acordat după un henț involuntar”, a spus unul dintre jucătorii negru-albaștri.

Articol scris de Loredana Juglea

24 Apr. 2012, 20:33 Stiri
Pe aceeași temă