Jiul aduce preotul la stadion

31 Aug. 2011, 11:54 Stiri
Jiul** aduce preotul la stadion

Startul slab de campionat și eșecul „blestemat” cu Flacăra Făget i-a determinat pe oficialii Jiului să apeleze la serviciile preotului Gabriel Bulf, pentru a scăpa de „duhurile rele” aducătoare de ghinion.

„Alb-negrii” au strâns doar un punct din șase posibile, după primele două etape ale Ligii a III-a, deși au anunțat că obiectivul în noul sezon este promovarea. Dincolo de bilanțul slab, Jiul e „tulbure” pentru că echipele care i-au încurcat sunt două anonime în fotbalul românesc. Unirea Valea lui Mihai, cu care Jiul a remizat 2-2, și Flacăra Făget, în fața căreia alb-negrii au cedat acasă cu 0-1, sunt formații nou-promovate, aflate în premieră în eșalonul trei. Poate dacă „necazurile” ar fi fost provocate de alte echipe situația s-ar fi rezolvat în modul „clasic”, prin sancțiuni financiare și eventuale demiteri ori excluderi din lot. Însă pentru că unul dintre „țapii ispășitori” este Flacăra Făget care i-a ars pe jiuliști, total neașteptat, a doua oară, după barajul de promovare, oficialii alb-negrilor cred că e ceva necurat la mijloc și au căutat soluții în sfera spirituală.

„Am discutat cu preotul Gabriel Bulf, iar acesta va veni joi la stadion pentru a face o slujbă. Sperăm ca apoi lucrurile la echipă să intre pe un făgaș normal”, a spus antrenorul Daniel Huza.

Preotul Gabriel Bulf este un apropiat al echipei Jiul încă de pe vremea când alb-negrii activau în Liga I și a mai fost și cu alte ocazii pentru a face slujbe la Stadionul Jiul.

Încrezător că venirea preotului la stadion va ajuta echipei sale, antrenorul Daniel Huza e convins că jiuliștii vor obține maximum de puncte din următoarele trei runede. „Startul slab nu ne-a demoralizat, ci i-a adus pe jucători cu picioarele pe pământ. Acum, fotbaliștii sunt mai responsabili și sunt convins că se vor impune în meciurile pe care le vom disputa în următoarele trei etape”, a spus Huza.

Jiul va juca în etapa a III-a, vineri, 2 septembrie, acasă, cu lidera Millenium Giarmata, în etapa a IV-a, vineri, 9 septembrie se va deplasa la Nova Becicherecu Mic (locul 15 cu 0 puncte), iar în runda a V-a alb-negrii vor juca, pe teren propriu, cu FC Caransebeș (locul 7 cu 4 puncte).

Articol scris de Loredana Juglea

31 Aug. 2011, 11:54 Stiri
Pe aceeași temă