Jiul a prins aripi: „Nimeni nu mai credea în noi, nu ajutăm Hunedoara, ci pe noi înșine”

26 Apr. 2012, 12:45 Stiri
Jiul a prins aripi:**

Victoria echipei de fotbal Jiul Petroșani în fața liderului ACS Recaș i-a dat aripi managerului Gigi Borugă, care spune că nimeni nu mai pariază pe Jiul. Că Jiul se zbate de mult în mocirla ligilor inferioare nu mai miră pe nimeni.

Că Jiul tot promite de ceva timp o revenire spectaculoasă în elită, iarăși nu mai miră pe nimeni, dar victoria obținută în fața liderului Recaș, într-un moment de cumpănă, a mirat pe toată lumea până și pe rivalii de o viață ai jiuliștilor, FC Hunedoara.

Jiul a ajutat, indirect, gruparea hunedoreană care s-a apropiat la două puncte distanță de Recaș. Managerul Gigi Borugă spune că victoria poate fi un nou început pentru echipa sa. „Nimeni nu mai credea în noi. Chiar pot spune că sunt foarte fericit că am câștigat. Este o victorie de moral ce poate da aripi tinerilor din echipa noastră. Noi nu ajutăm pe nimeni. Nu ajutăm Hunedoara, ne ajutăm pe noi înșine pentru că suntem însetați de performanță. Din păcate elanul nostru a fost îngropat la Giarmata când au fost mari greșeli de arbitraj”, a declarat oficialul petroșenean.

Jiul se află pe locul 5 în clasamentul Ligii a III-a, la 10 puncte distanță de liderul Recaș.

Articol scris de Loredana JUGLEA

26 Apr. 2012, 12:45 Stiri
Pe aceeași temă