Ireal! FOTO | Au intrat cu tractorul pe teren și au făcut haos înainte ca Rapidul să-i umilească: „Am intrat în 1990 în fenomenul fotbalistic, dar n-am văzut în viața mea așa ceva”

Marius ANGHEL 30 Nov. 2018, 18:26 Stiri

Rapid s-a deplasat la finalul acestei săptămâni la Cernavodă pentru meciul cu Axiopolis, a câștigat cu 9-1 ultimul joc al turului de campionat al Ligii 3, dar Daniel Pancu și elevii săi au avut parte de un adevărat șoc în momentul în care au văzut cum arată terenul!

Deplasarea cu peripeții a giuleștenilor a început în momentul în care Jandarmeria Română a transmis că nu va accepta ca fanii să intre pe stadionul din Cernavodă, care nu ar îndeplini condițiile pentru un meci de Liga 3. Totuși, suporterii pătimași ai Rapidului au decis că vor merge la partidă, au asistat la show-ul lui Matulevicius și compania de pe una dintre intrările în stadion, iar mirarea nu le-a fost deloc mică în momentul în care au văzut pe ce teren trebuie să joace favoriții lor.

La Cernavodă a nins zilele trecute, iar organizatorii au luat decizia incredibilă de a curăța suprafața de joc cu… tractorul! Așa s-a ajuns la imagini cum rar se vede în anul 2018, iar Lucian Ionescu, ofițerul de presă al giuleștenilor, nu și-a ascuns indignarea: „Incredibil! Am intrat în 1990 în fenomenul fotbalistic, dar n-am văzut în viața mea așa ceva. Și totuși meciul se joacă!”, a fost mesajul oficialului vișiniu, alături de câteva poze în care se vede terenul impracticabil de la Cernavodă.

Chiar și așa, Rapid s-a distrat în ultima deplasare a turului, câștigând cu 9-1, după golurile semnate de Deivydas Matulevicius (1, 29), Alin Demici (12), Alin Cârstocea (48), Petre Goge (56), Robinho (67, 72), Alexandru Duriță (83) și Marian Vlada (88). Pentru gazde a marcat George Andreescu (25).

Profitând de înfrângerea Afumațiului la SC Popești Leordeni (scor 0-2), Rapid s-a distanța în fruntea Seriei a 2-a, după 15 etape, la finalul turului, având 38 de puncte, fiind la patru puncte în fața Unirii Slobozia și la șase de Afumați, principalele contracandidate la promovare. Campionatul Ligii 3 se reia pe 1 martie 2019.

Marius ANGHEL 30 Nov. 2018, 18:26 Stiri
Pe aceeași temă