Ionel Luță este noul antrenor al Podariului. Naicu a fost trimis la juniori

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 15 Sep. 2014, 14:33 Stiri
Ionel Luță este noul antrenor al Podariului.** Naicu a fost trimis la juniori

Cele trei înfrângeri cu care a început sezonul pe banca tehnică a echipei CS Podari au fost suficiente pentru ca Victor Naicu să fie destituit din funcția de antrenor principal. După eșecul cu 1-4, acasă, împotriva celor de la Afumați, tehnicianul, care primise un ultimatul din partea conducerii clubului, a fost trimis la echipa de juniori. În locul său, „lanterna roșie” a seriei a 3-a a Ligii 3 l-a instalat pe Ionel Luță. Noul antrenor va fi prezentat jucătorilor astăzi, la antrenamentul de la ora 17:00.

Fost jucător la Universitatea Craiova, Electroputere Craiova și Oțelul Galați, Ionel Luță (49 de ani) a mai pregătit pe Universitatea II Craiova, Electroputere, Gaz Metan CFR Craiova, CS Apa Craiova, iar ultima dată a fost tehnician la juniorii de la Viitorul Craiova și la selecționata Under 16 a județului Dolj.

În noul sezon al Ligii a III-a, CS Podari a pierdut toate meciurile, două pe teren propriu și unul în deplasare: 0-1 cu FCM Târgoviște (a), 1-2 cu ACS Urban Titu (d) și 1-4 cu CS Afumați (a).

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 15 Sep. 2014, 14:33 Stiri
Pe aceeași temă