Inspecție pentru omologare. Stadionul din Câmpulung Muscel luat la „puricat”

Marius ANGHEL 12 Aug. 2014, 13:02 Stiri

Președintele Asociației Județene de Fotbal Argeș și totodată președinte al comisiei pentru relația FRF-AJF, Cornel Sorescu, a fost prezent, luni după-amiază, la Câmpulung Muscel pentru a inspecta stadionul „Municipal” în vederea omologării pentru Liga a III-a, eșalon în care va evolua echipa „Dinicu Golescu” Muscelul Câmpulung în sezonul 2014-2015.

„Baza sportivă poate fi omologată pentru Liga a III-a cu condiția să se facă mici retușuri. Spun retușuri gândindu-mă la tabela de marcaj, zona din tribuna oficială și zona mass-media. În rest, gazonul este foarte bun pentru acest eșalon, dimensiunile terenului sunt regulamentare, porțile la fel, am văzut zona pentru oaspeți, deasemenea, corespunde cerințelor și nu văd ce de nu s-ar putea omologa pentru Liga a III-a” a declarat Cornel Sorescu.

Întreaga documentație va fi trimisă la Federație, acolo unde Comisia de Licențiere își va da acordul final. Reprezentantul federației a fost așteptat de întreaga conducere tehnică a echipei muscelene, Daniel Gheorghe, Alecsandru Popovici și Ovidiu Tică, iar, în timpul inspecției, la stadion a sosit pentru câteva minute și viceprimarul municipiului Câmpulung, Liviu Țâroiu.

Să mai spunem că, de-a lungul anilor, stadionul din Câmpulung a fost gazda mai multor evenimente fotbalistice: în sezonul 2008-2009 CS Muscelul Câmpulung a jucat tot la Liga a III-a, între 1995 și 2004 ARO Câmpulung a evoluat la nivelul Diviziei B și tot acest stadion a fost gazda unul sfert de finală în Cupa României între Universitatea Craiova și Rapid București, dar și un meci din 1993 în 16-imile Cupei României, între ARO Câmpulung și Rapid București, când muscelenii au jucat rolul „buturigii mici” și au eliminat Rapidul lui Toader, Chiriță, Țâră & comp.

În altă ordine de idei, în această perioadă, nou-promovata argeșeană se află în cantonament centralizat chiar la una dintre pensiunile din Câmpulung, iar, în cea mai mare parte, directorul tehnic Alecsandru Popovici a comandat câte două antrenamente zilnic! Echipa are în program și meciuri de pregătire, primul dintre ele se va disputa miercuri după-amiază, în deplasare, la Urban Titu.

Articol și foto de Bogdan BURHAN

Marius ANGHEL 12 Aug. 2014, 13:02 Stiri
Pe aceeași temă