Infirmerie plină la Chindia! Opt jucători sunt accidentați

Mihai Andries 21 Feb. 2014, 08:30 Stiri
Infirmerie plină la Chindia!** Opt jucători sunt accidentați

Chindia a ajuns să aibă infirmeria plină cu opt zile înainte de reluarea campionatului. Accidentările numeroase suferite de roș-albaștrii în amicalele iernii au dus ca toate planurile lui Silviu Dumitrescu să fie date peste cap. Din cauza problemelor medicale întâmpinate de anumiți jucători, tehnicianul nu a reușit să găsească până acum cea mai bună formulă de echipă pe care să o trimită în teren în meciurile oficiale. Ultima dispută amicală a provocat noi victime în rândul divizionarei C dâmbovițene.

Astfel, finalului jocului cu ACS Berceni a făcut ca lista indisponibililor de la Chindia să crească de la șase la opt nume, după ce Anton și Grigore au ieșit șifonați de pe gazon. Accidentările mai vechi i-au dus pe C. Dinu, Ispas, Voicu, Pârvu, Honciu și Săndulescu să nu poată fi utilizați deloc cu ilfovenii. În condițiile existente, conducerea tehnică de lângă Turn se vede nevoită să mizeze pe serviciile mai multor juniori pentru a acoperi aceste absențe, în ultimul amical din intersezon. De asemenea, până la meciul cu FC Păpăuți, staff-ul medical își propune să recupereze cât mai mulți dintre jucătorii indisponibili.

„Accidentările ne-au dat mari bătăi de cap în ultima perioadă. În fiecare meci de pregătire pe care l-am susținut am fost nevoiți să pierdem câte un fotbalist. Cum dispunem de un lot redus numeric aceste accidentări ne costă. Sperăm ca până la primul joc oficial să recuperăm cât mai mulți dintre jucătorii accidentați”, ne-a declarat președintele Mugur Porumbacu.


Lista completă a jucătorilor accidentați de la Chindia
C. Dinu – ciupitură de menisc + ligament inflamat
Voicu – lovitură la gambă
Pârvu – accidentat la inghinali
Ispas – lovitură la gleznă
Săndulescu – contractură la gambă
Honciu – contractură la gambă
Anton – lovitură la inghinali
Grigore – entorsă la gleznă

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 21 Feb. 2014, 08:30 Stiri
Pe aceeași temă