În ultimul minut, Vătavu a salvat Chindia de la primul eșec în 2014

Mihai Andries 05 Apr. 2014, 08:53 Stiri

SCM Argeșul a disputat vineri seară ultimul meci pe teren propriu înainte de startul playoff-ului. În acest meci, gruparea din Trivale a întâlnit pe Chindia Târgoviște, formație contracandidată la promovarea în eșalonul secund. Cu salariile restante de patru luni și cu cei mai buni jucători în tribune, Tameș și Dulcea fiind indisponibili, SCM Argeșul a început slab partida, în minutul trei oaspeții irosind o ocazie de a înscrie.

Pătru a șutat puternic de la marginea careului, iar Ionescu a deviat mingea în corner. În minutul 17, în urma unui corner executat de pe partea stângă Vlăsceanu scapă mingea în fața porții, însă revine în ultim moment și respinge în corner. Un minut mai târziu, Cherchez se desprinde de adversarul său direct, șutează puternic din lateral, însă Vlăsceanu respinge în corner. Piteștenii au prima ocazie în minutul 20, atunci când David centrează de pe partea stângă, Albu scapă de marcaj și trimite cu capul din interiorul careului peste poartă apărată de Popescu. În minutul 41, Nilă trece printre doi fundași ai Chindiei, intră în careu și este faultat de Ispas, centralul Dan Dreve arătând punctul cu var. Albu înscrie fără emoții iar elevii lui Valentin Sinescu au intrat la pauză în avantaj.

În minutul 55, piteștenii irosesc ocazia de a se distanța pe tabelă. Nilă pătrunde în careu pe partea dreaptă și șutează din întoarcere la colțul lung, de această dată Popescu reușind să respingă în corner. În minutul 79, alb-violeții irosesc cea mai mare ocazie de a înscrie. Nilă recentrează mingea peste portarul Popescu, insă Panait ratează din trei metri. Tot gazdele sunt cele care domină partida, Popescu remarcându-se la șutul lui Nilă din interiorul careului. În minutul 90 Vătavu, jucător ce fusese trimis pe teren în minutul 89, egalează în urma unui șut de la 20 de metri. În prelungiri, oaspeții au fost la un pas să dea lovitura la Pitești. Același Vătavu centrează de pe partea stângă, iar Bucă, nemarcat, trimite cu capul spre poartă, Vlăsceanu reușind să trimită în ultim moment în corner.

SCM ARGEȘUL – CHINDIA 1-1 (1-0)
Marcatori: Albu (”43 – pen) / Vătavu (”90)

SCM Argeșul: Vlăsceanu – Mitra (”35 Delcea), Avramescu, O. Ionescu, Dăruială, David (”75 M. Petrescu), A. Panait, M. Albu (”65 Enache), Al. Cristea, M. Stancu , Nilă (”85 Drăgan)
Antrenor: Valentin Sinescu

Chindia: I. Popescu – Pătru, C. Marin, Ispas, Dobrescu, Honciu, C. Anton, Chercez (”89 Vătavu), Voicu (”67 Ghiță), Bucă, Văduva (”81 Ad. Grigore)
Antrenor: Silviu Dumitrescu

Cartonașe galbene: Panait, M. Albu, O. Ionescu, Nilă / Pătru, Ispas

Articol și foto de Andrei ZEVEDEI (SportArgeș)

Mihai Andries 05 Apr. 2014, 08:53 Stiri
Pe aceeași temă