Iencsi este noul antrenor al Voluntariului!

Mihai Andries 09 Jul. 2013, 22:07 Stiri
Iencsi este noul** antrenor al Voluntariului!

Sosirea lui Hagi la Voluntari aduce schimbări majore la echipa ilfoveană. Astfel, IlfovSport a aflat că noul principal al Voluntariului va fi nimeni altul de cât Adrian Iencsi, cel care în ultimele luni a fost tehnicianul Popeștiului Leordeni. Această mutare aduce despărțirea de Romeo Bunică, cel care și-a trecut în CV retrogradarea pe teren a Voluntariului. Colaborarea dintre Hagi și echipa ilfoveană va duce și la schimbări radicale în lotul Voluntariului. Astfel, din informațiile pe care le avem, se pare că la gruparea de lângă București vor veni în jur de 14-15 tineri fotbaliști de la Viitorul Constanța, iar din „garda veche” vor mai fi păstrați maxim 7-8 jucători.

Adi Iencsi: „Când te vrea Gheorghe Hagi nu ai voie să refuzi!”

După aflarea veștii legate de plecarea sa la Voluntari, IlfovSport a discutat cu Iencsi despre această schimbare din cariera sa.

Adi, ușor-ușor cariera ta de antrenor se îndreaptă spre Liga I. După Corbeanca și Popești, ai semnat cu FC Voluntari. Cum ai ales această echipă?

Îmi pare foarte rău că plec de la Popești. V-o zic din toată inima, sunt un om foarte afectuos și mi-e greu să plec de acolo de unde mă simt bine. A fost o perioadă scurtă, dar foarte frumoasă, cu o echipă profesionistă, care a ratat la mustață prezența în barajul de promovare în Liga a III-a. Le urez mult succes, au condiții excelente și am lăsat acolo un lot foarte bun, care la anul va defila. Poate n-o să credeți, dar dintr-o listă mare de antrenori, Gheorghe Hagi m-a ales pe mine la Voluntari. Mă simt onorat și emoționat în același timp să știu că oferta vine din partea lui Hagi.

Are legătură cu mutarea Viitorului Constanța la Voluntari?
Asta nu înseamnă că FC Voluntari se desființează. Nicidecum. Eu voi antrena echipa din Liga a III-a, mâine mă voi prezenta la prima ședință de pregătire, apoi vedem ce se întâmplă. Vor veni cu siguranță jucători de la Academia lui Gheorghe Hagi și urmează să stabilim ce este de făcut.

Era vorba că vei face parte din proiectul noului Rapid…ce s-a întâmplat?
Vă dau cuvântul meu de onoare că numele meu a apărut în presă din partea celor care au cumpărat Rapidul de la George Copos. Pe mine nu m-a contactat nimeni în această perioadă de la vechiul sau noul Rapid. Rămân cu sufletul alături de echipă, dar îmi văd de treaba mea. Le urez mult succes noilor acționari și sper să ducă Rapidul acolo unde-i este locul.

Ai primit din partea lui Hagi și obiectivul echipei?
E prematur să vorbim de obiectiv. Abia mă voi prezenta la echipă, apoi o să am o discuție și cu Gică Hagi și cu cei din conducere de acolo. Sunt oameni capabili, în frunte cu Mircea Rădulescu și ceilalți antrenori de la academia de la Voluntari, condiții excelente și pentru mine este un pas important. Oricum, când te vrea Gheorghe Hagi nu ai voie să refuzi.

 

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 09 Jul. 2013, 22:07 Stiri
Pe aceeași temă