Hunedoara are antrenor PRO

Mihai Andries, Sami Tamaș 21 Mar. 2014, 11:12 Stiri
FC Hunedoara va fi pregătită până la finalul sezonului 2013-2014 de Romulus Gabor antrenor cu Licență Pro. El va fi ajutat de fostul său coleg de la Corvinul, Dumitru Gălan. „Cangurul” a făcut cunoștință cu noii săi elevi joi după amiază când a și condus primul antrenament, iar astăzi va debuta pe banca tehnică a FC Hunedoara în jocul de campionat din deplasare cu Muncitorul Reșița care va conta pentru etapa a XIX-a a Seriei a IV-a.
 
„Am făcut cunoștință cu jucătorii și am lucrat la așezarea în teren. Le-am cerut băieților să fie disciplinați tactic și mult mai implicați în joc”, a dezvăluit Gabor despre cum a decurs prima întâlnire cu jucătorii lui FC Hunedoara.
 
Cât despre obiectivul echipei: promovarea în Liga a II-a, Gabor spune că FC Hunedoara își va juca șansa până la capăt.
 
„Vom încerca să câștigăm toate meciurile până la final iar cât mai există șanse teoretice pentru promovare, ne vom lupta pentru acest obiectiv”, a precizat Gabor care este antrenor de fotbal cu Licență PRO – care îi permite să antreneze ca „principal” chiar și în Liga 1.
 
 
14 finale!
 
Mai precis, Romulus Gabor va fi antrenorul lui FC Hunedoara timp de două luni și jumătate până la finalul campionatului: adică – 4 etape din campionatul regulat (21 martie – 11 aprilie) și 10 meciuri în play-off (18 aprilie – 6 iunie). 
 
Înaintea etapei a XIX-a FC Hunedoara ocupă locul 3 cu 33 de puncte după Nuova Becicherecu Mic (36 puncte) și liderul FC Caransebeș (40 puncte). La începutul săptămânii FC Hunedoara a rămas fără antrenor după ce Constantin Olariu și-a dat demisia. 
 
Articol scris de Sami TAMAȘ
 
Mihai Andries, Sami Tamaș 21 Mar. 2014, 11:12 Stiri
Pe aceeași temă