Gruparea din „Parc” țintește promovarea

21 Dec. 2011, 19:34 Stiri
Gruparea din „Parc

Actualul sezon a adus un obiectiv important în tabăra celor de la FC Caracal, promovarea în eșalonul secund. Campania de achiziții din vară s-a axat pe jucători cu experiență la nivelul eșaloanelor superioare, însă startul campionatului a fost unul modest. Runda a șasea a adus schimbarea băncii tehnice, Laurențiu Urâtu fiind înlocuit cu Iordan Eftimie.

După un început de sezon în care rezultatele nu au fost cele așteptate, terapia șoc de schimbare a băncii tehnice a funcționat la FC Caracal. Preluată în etapa a cincea de către Iordan Eftimie, tehnicianul piteștean a debutat cu stângul, însă din runda a șasea formația din „Parc” este neînvinsă, iar speranțele accederii în Liga a II-a există.

„De când am venit eu a fost un parcurs bun, cred că încrederea le-a lipsit jucătorilor. Ne-am apropiat de primele clasate, iar diferența eu spun că poate fi recuperată. În primele etape jucăm cu primele clasate, iar dacă vom câștiga cu Gaz Metan și cu Jiul Rovinari avem șanse mari să ne batem la promovare”, a declarat, la finalul turului, antrenorul celor de la FC Caracal, Iordan Eftimie.

Bârsan, Moșteanu și Frăsineanu, achizițiile verii

Înainte de startul sezonului, oficialii grupării FC Caracal au transferat o serie de jucători cu numeroase prezențe în eșaloanele superioare. Fostul atacant al celor de la Alro Constantin Bârsan a ajuns în tabăra formației din „Parc”.

De asemenea, fostul fotbalist al formațiilor Oltul Slatina și Alro, Dumitru Moșteanu, a semnat în vară cu FC Caracal, acesta fiind desemnat pe finalul turului căpitan de echipă. Un alt jucător cu nume este fostul fotbalist al Universității Craiova Cornel Frăsineanu, care deține și funcția de „secund”. Cu un lot format în mare parte din jucători cu experiență, gruparea din „Parc” a încheiat prima parte în afara podiumului, ocupând locul șase, la cinci lungimi distanță de liderul seriei, Gaz Metan II Mediaș.

sursa: Gazeta Nouă

21 Dec. 2011, 19:34 Stiri
Pe aceeași temă