Greșeală de amatori la Chiajna. Echipa secundă a Concordiei pierde la „masa verde” după ce a folosit un jucător suspendat

Marius ANGHEL 25 Mar. 2016, 18:21 Stiri
Greșeală de amatori la Chiajna.** Echipa secundă a Concordiei pierde la

AFC Hărman a bifat a doua victorie în Liga a 3-a, de această dată cu ajutorul Comisiilor Federației Române de Fotbal, iar victima brașovenilor a fost tot Concordia Chiajna 2.

În prima etapă a campionatului Ligii a 3-a, AFC Hărman câștiga cu 1-0 meciul cu Concordia Chiajna 2, partidă disputată la finalul lunii august din 2015. De atunci, brașovenii au mai bifat trei egaluri, în rest eșecuri pe linie. În prima etapă a returului, desfășurată pe data de 4-5 martie, Hărmanul s-a deplasat la Chiajna, unde echipa lui Claudiu Ionescu a pierdut cu scorul de 1-3. FRF a decis însă ca echipa ilfoveană să piardă cu 3-0, la „masa verde”, pentru că gruparea din Chiajna l-a folosit pe jucătorul Cristi Novacek, deși acesta era suspendat.

Cu aceste trei puncte câștigate la „masa verde”, AFC Hărman rămâne pe ultimul loc în Seria a III-a cu 9 puncte, cu trei mai puțin decât FC Aninoasa, ocupanta locului 13. Concordia Chiajna II a coborât, în urma deciziei FRF, pe locul 11 în clasament, cu 18 puncte.

AFC Hărman va juca sâmbătă, pe teren propriu, cu Sporting Roșiori (ocupanta locului 5), un meci contând pentru etapa a 17-a din Seria a III-a a Ligii 3.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 25 Mar. 2016, 18:21 Stiri
Pe aceeași temă