Golgheterul lui FCM Târgoviște vrea să se lase de fotbal: „Nu există speranțe de mai bine, sunt scârbit”

29 Jun. 2012, 16:25 Stiri
Golgheterul lui FCM Târgoviște vrea să se lase de fotbal:**

Unul din cele mai bune produse fotbalistice dâmbovițene din ultimii ani, Ionuț Petculescu, vrea să renunțe la fotbal pentru a se realiza pe plan personal. Golgheterul de la FCM Târgoviște se declară scârbit de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă în fotbalul dâmbovițean.

Ionuț Petculescu, golgheterul Municipalului, vrea să renunțe la fotbal, declarându-se scârbit de ceea ce s-a întâmplat în fotbalul dâmbovițean. Acesta vrea să se realizeze pe plan personal, declarând în presa locală că dorește să plece n străinătate. În vârstă de 23 de ani, Petculescu nu vrea să mai audă de fotbal, indiferent de ce oferte ar mai avea, deși patronul clubului i-a dat acceptul să dea probe la orice echipă.

„În pauza competițională nu m-am pregătit cu nicio echipă. Sincer, mi s-a cam luat de fotbalul din județ și din România. Nu mai știu nici când încep antrenamentele la FCM. Aș vrea să plec în străinătate pentru o perioadă de timp. În fotbalul dâmbovițean nu există speranțe de mai bine și e foarte greu să supraviețuiești. Am 23 de ani și nu am ajuns la nicio realizare. Sunt scârbit de ce am putut vedea în ultima vreme în acest oraș sau în fotbalul dâmbovițean. Vreau să plec din țară, pentru a mă realiza și eu, aici nu există vreo posibilitate pentru așa ceva”, a declarat Petculescu pentru Jurnal de Dâmbovița.

Nici Chindia nu mai pare tentantă, indiferent de ce ofertă i-ar face clubul târgoviștean, Petculescu o va refuza pentru modul în care a fost tratat în iarnă când a susținut probe de joc la echipa de sub Turn.

„De Chindia să nu mai aud. Pentru mine această echipă a ajuns să fie un capitol închis. Orice oferă ar veni de la acel club, nu o voi accepta. Am dat și probe de joc și toți au fost nemulțumiți de ce am arătat acolo. Și dacă Mourinho vine antrenor la Chindia, o să refuz orice fel de ofertă. Dacă vreo echipă era interesată de serviciile mele, mă lua în iarnă sau de anii trecuți de la FCM Târgoviște. La vârsta pe care o am, este foarte greu să mai ajung la vreo echipă din primele două ligi ale țării”, a mai declarat tânărul jucător târgoviștean pentru același cotidian.

Ca și colegii de la ziarul mai sus amintit, nimeni nu-și dorește ca Petculescu să renunțe la fotbal. În sezonul recent încheiat la Liga a III a, Petculescu a lipsit în doar două meciuri, cu Vișina Nouă și FC Cisnădie, din cauza unor suspendări, iar în cele 28 de meciuri jucate pentru FCM Târgoviște, acesta a reușit să marcheze de opt ori, fiind golgheterul echipei de la Șotânga.

Articol scris de Adrian Albu

29 Jun. 2012, 16:25 Stiri
Pe aceeași temă