„Glorioșii” hotărâți să își rotunjească golaverajul cu satelitul Sportului

Mihai Andries 21 Mar. 2013, 19:29 Stiri

Gloria Buzău va susține, în sfârșit, primul meci oficial din acest an. Gruparea din Crîng se va deplasa la Buftea unde urmează să întâlnească satelitul Sportului Studențesc, într-o confruntare programată în cadrul etapei cu numărul 16 a campionatului ligii a treia.

Aflată în lupta pentru promovare, echipa antrenată de Marian Roșu nu are nici un fel de emoții privind deznodământul acestei partide dat fiind faptul că, adversara este ciuca bătăilor și nu a acumulat nici măcar un punct. Astfel, pentru buzoieni, jocul cu puștii Sportului se anunță a fi un antrenament cu public și oportunitatea de a-și rotunji golaverajul.

„Glorioșii” vor avea totuși emoții, dar pentru fosta echipă a lui Roșu, Olimpia Rm. Sărat care primește replica liderului Viitorul Axintele și speră într-un ajutor din partea gazdelor rugându-se ca acestea să câștige cele trei puncte puse la bătaie.

„Așteptăm cu nerăbdare să disputăm primul joc oficial din acest an și privim returul optimiști.Chiar dacă misiunea noastră pare una foarte ușoară în confruntarea cu Sportul II, noi trebuie să abordăm fiecare meci cu maximă seriozitate pentru a câștiga. Avem de îndeplinit un obiectiv așa că nu concepem să irosim puncte, mai ales că jucătorii au răspuns bine la ce le-am cerut în perioada de pregătire. Nu aș putea spune că există o presiune asupra băieților, deoarece mie imi place să câștig și trebuie să aibă aceeași mentalitate”, a declarat tehnicianul Gloriei Buzău, Marian Roșu.

Partida se va disputa vineri, cu începere de la ora 15.00, până acum echipa buzoiană acumulând 31 de puncte, cu șase mai puțin decât liderul Viitorul Axintele.

 

Articol scris de Adi SOARE

Mihai Andries 21 Mar. 2013, 19:29 Stiri
Pe aceeași temă