Gloria, victorie previzibilă în fața juniorilor de la Sportul

19 Sep. 2012, 10:00 Stiri

Așa cum era de așteptat, Gloria Buzău a câștigat fără niciun fel de emoții meciul cu satelitul Sportului Studențesc disputat în etapa cu numărul trei a campionatului Ligii a III-a. La prima apariție din noul sezon pe teren propriu, echipa din Crîng s-a impus cu scorul de 3-0 în fața unei adversare parcă rătăcită în acest eșalon.

Buzoienii au rezolvat partida încă din repriza întâi când, de altfel au și marcat toate golurile. Primul a fost reușit de Luiceanu (9) care în urma unei acțiuni personale l-a învins cu un șut plasat pe portarul studenților. Puțin mai târziu, gazdele și-au dublat avantajul pe tabela de marcaj grație lui Bârsănel (19) acesta fructificând cu o lovitură de cap din șase metri lovitura liberă executată de Cucu.

Glorioșii lui Ștefan Stoica și-au continuat acțiunile ofensive izbutind să concretizeze încă una. De această dată a venit rândul lui Francis (35) să își treacă numele pe lista marcatorilor finalizând din apropiere o centrare a lui Jercălău. Tabela a rămas ,,înțepenită” la 3-0 deoarece formația din Crîng a irosit cu seninătate câteva ocazii clare printre care și o bară a lui Berceanu (56).

În urma acestui rezultat, Gloria Buzău a acumulat patru puncte în clasament, iar etapa viitoare va juca în deplasare împotriva Olimpiei Rm. Sărat.

Gloria Buzău – Sportul Studențesc II 3-0 (3-0) Au marcat: Luiceanu (9), Bârsănel (19), Francis (35)

Sîrbu – Cucu, Bârsănel, Ștefănescu, Olteanu, Jercălău (75 Poenaru), Berceanu (56 Zamfir), Mahamadou, Calu (56 Fl. Alexandru), Francis, Luiceanu (71 Manea)
Antrenor: Ștefan Stoica

Vâlceanu – Hamed (89 Șumudică), Mihai, Riță, Iancu (18 Văduva), R. Popa, Pațurcă, Baniță (71 Ciobanu), Mareș, Fărîmă, Bg. Barbu (54 Al. Mărgărit)

Articol scris de Adi SOARE

19 Sep. 2012, 10:00 Stiri
Pe aceeași temă