Gloria își află Viitorul la Axintele!

Marius ANGHEL 05 Apr. 2013, 13:12 Stiri
Gloria își află Viitorul** la Axintele!

Toate drumurile duc la Axintele. Asta pot spune jucătorii Gloriei Buzău care, vineri, joacă meciul vieții lor pe terenul liderului, Viitorul. Aflată în lupta pentru promovarea în eșalonul secund, echipa din Crâng este ,,condamnată” să câștige această confruntare.

Calculele sunt simple. În cazul unei victorii, buzoienii i-ar egala la puncte pe ialomițeni și cum în tur primii s-au impus acasă cu 2-0 vor face rocada în clasament. Astfel, formația antrenată de Marian Roșu s-ar putea considera ca și promovată, dat fiind și faptul că și programul până la sfârșitul campionatului o avantajează, fiind mult mai ușor decât cel al contracandidatei sale. Orice alt deznodământ al ,,finalei” cu Viitorul Axintele ar însemna o mare tragedie pentru Gloria și implicit fotbalul buzoian!

Nu mai încape nicio îndoială că întâlnirea dintre cele două combatante va fi una de gradul III și se poate întâmpla orice. Gruparea din Crâng a pregătit în liniște și cu minuțiozitate acest joc, de miercuri aflându-se în minicantonament la Monteoru.

Tehnicianul Gloriei Buzău, Marian Roșu, dă asigurări că elevii săi conștientizează cât de importantă și dificilă va fi această partidă, însă a precizat că în sânul echipei domnește optimismul.

,,Cu toții suntem conectați la acest joc, unul care pentru noi este extrem de important din toate punctele de vedere ca și celelalte dealtfel. Este însă un meci special deoarece jucăm cu echipa de pe primul loc care pornește favorită. Adversara are și un atu în fața noastră, mai exact, omogenitatea lotului din care fac parte jucători cu experiență în liga a II-a. Ne dorim însă și sunt convins că, la ora jocului, băieții se vor vor prezenta în cea mai bună formă mai ales că i-am văzut destul de concentrați. Nici nu concep să nu câștigăm acest meci, iar și consider că valoarea va face diferența mâine (n.r.vineri). Vrem să facem o mare bucurie tuturor buzoienilor care iubesc fotbalul”, a adăugat antrenorul formației din Crâng, Marian Roșu.

Derby-ul campionatului, Viitorul Axintele – Gloria Buzău, se va disputa cu începere de la ora 17.00, iar oaspeții vor fi însoțiți de mai mulți suporteri care vor face deplasarea cu autocare puse la dispoziție de club. Partida, programată în cadrul etapei a XVIII-a, va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Marcel Bârsan (București), Cristian Nica (Ploiești) și Eduard Ungureanu (București).

Articol și foto de Adi SOARE
 

Marius ANGHEL 05 Apr. 2013, 13:12 Stiri
Pe aceeași temă