Ghițulescu poate scăpa ușor după ce a agresat arbitrul, 2-4 etape de suspendare

12 Oct. 2011, 14:43 Stiri
Ghițulescu poate scăpa ușor după ce a agresat arbitrul,** 2-4 etape de suspendare

Sergiu Ghițulescu, mijocașul grupării CSM Râmnicu Sărat, care l-a bruscat pe Vlad Baban, arbitrul central al partidei cu FC Panciu ar putea „petrece” trei etape în afara terenului de joc. Potrivit unor surse, Baban și observatorul meciului care a avut loc la Râmnicu Sărat au „machiat” în raportul de joc incidentul creat de râmnicean. Un pas important făcut în acest demers le-au reprezentat scuzele pe care Ghițulescu le-a adresat brigăzii de arbitri la finalul partidei.

Astfel că, în loc de șase – opt etape, jucătorul râmnicean ar putea primi între două și patru. Având în vedere faptul că nu este recidivist, Comisia de Disciplină ar putea să „îi dea” doar trei runde de suspendare.

În această situație, râmniceanul Ghițulescu ar scăpa „ușor”, având în vedere faptul că situația sa este asemănătoare cu a fostului „internațional” Ionel Ganea, care în 2007, pe vremea când evolua pentru Politehnica Timișoara, l-a strâns de gât pe tușierul Mudura, ispravă pentru care a primit opt etape de suspendare.

Un alt precedent interesant îl constituie meciul disputat în cadrul etapei a XV-a, a Diviziei „B”, între Armătura Zalău și Metrom Brașov, pe 23 noiembrie 1991. Atunci, Csaba Toth și Dorel Ardeleanu, jucătorii echipei din Zalău, au fost excluși pe viață din fotbal, pentru bruscarea și lovirea arbitrului central Grigore Macavei din Deva. Partida s-a încheiat cu victoria brașovenilor la masa verde, scor 0 la 3.

Sursa: Opinia Buzău

12 Oct. 2011, 14:43 Stiri
Pe aceeași temă