Gelu Velici, golgheterul din 2014 al satelitului

Mihai Andries 10 Mar. 2014, 12:33 Stiri

A doua parte a sezonului regulat al Ligii a III-a a adus numai rezultate pozitive pentru a doua echipă a clubului din Ștefan cel Mare. După un 2-2 la Balotești, cu una dintre echipele de top ale seriei, Dinamo II a disputat vineri primul meci din acest sezon la noul domiciliu din Cernica. Vă reamintim că din martie, conducerea clubului dinamovist a decis să mute jocurile de acasă ale satelitului pe arena din comuna ilfoveană, din considerente financiare.

Velici, trei goluri în două meciuri

Noua locație le-a purtat noroc elevilor lui Mugurel Cornățeanu, care au dispus de Viitorul Municipal Craiova cu categoricul scor de 6-1. Cu întăriri de la primă echipă, de la Asanovic, Cioinac, Buia, Velici și până la Steliano Filip, Dinamo II a defilat, astfel că după doar 32 de minute tabela arăta un sec 4-0. Velici a deschis scorul în minutul 9, apoi Cioinac (14), Buia (18) și Steliano Filip (32) au stabilit scorul pauzei. Horia Crișan, pariul lui Anghelache, a dus scorul la 5-0, cu o reușită în minutul 62. Mirescu a redus din diferență în minutul 80, dar Velici, golgheterul lui Dinamo II în retur, cu trei reușite în două meciuri, a închis tabela în ultimul minut de joc la 6-1.

Patrick Petre a debutat la satelit

De menționat că, la scorul de 4-0, în minutul 57, a debutat la Dinamo II și fiul lui Florentin Petre. Astfel, Patrick Petre i-a luat locul lui Cioinac și a făcut pereche în linia mediană cu celălalt junior născut în 1997 de la satelit, Tîrcoveanu. Cu 25 de puncte în clasament, echipa secundă a clubului din „Ștefan cel Mare” a urcat pe locul 4 în clasament, urmând să joace etapa viitoare, în deplasare, cu FC Balș.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA DINAMO II – ACSVM CRAIOVA 6-1

FC DINAMO II BUCUREȘTI: Samoilă – Mușea (46 Tudorache), H. Crișan, Asanovic, Andrei Radu (70 Al. Giurgiu) – Nedelcearu, Cioinac (57 Patrick Petre) – D. Buia, Tîrcoveanu, S. Filip (46 Roberto Radu) – Velici
Rezerve: Ignat – Al. Stan, Marian Petre

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: FC Dinamo Facebook

Mihai Andries 10 Mar. 2014, 12:33 Stiri
Pe aceeași temă