Fotbal puțin, rezultat pe măsură

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 13:35 Stiri
Fotbal puțin, rezultat pe măsură

Derbiul seriei a VI-a din Liga a III-a a oferit în ultima etapă a turului duelul de pe stadionul Poiana Câmpina, mai exact meciul dintre AFC Fortuna și Chindia Târgoviște. La capătul unui meci modest, departe de pretențiile echipelor care s-au întâlnit ieri, scorul final a fost 0-0.

Debutul partidei a fost unul alert, jucătorii ambelor echipe trecându-și în cont ocazii clare de a marca. Mai întâi localnicii au contat la acest capitol prin golul anulat pe motiv de ofsaid al lui Șandru (minutul 6), din centrarea lui Antohi, pentru ca oaspeții să răspundă prin transversala lui Vătavu, din cornerul lui Dobre (8). După aceste faze, oaspeții s-au retras în defensivă, permițându-le gazdelor să devină vioara întâi, dar fără să modifice tabela de marcaj, deși Munteanu, în două rânduri (21 și 27), și Bereșoae (30) au avut șansa golului.

La reluare, antrenorul Florin Stăncioiu l-a aruncat în luptă pe Vișan și l-a mutat în banda dreaptă pe Munteanu. Această din urmă mutare a fost aproape să dea roade, dar atacantul Vișan a fost mult prea sigur că va înscrie și, din 8 metri, singur cu Popescu, a trimis alături (58). De partea cealaltă, Cherchez a fost cel mai periculos om al oaspeților, care a avut șansa golului în minutul 64, în aceeași situație aflându-se și nou intratul Grigore (69), dar în ambele cazuri mingea expediată a fost mult peste poartă.

Din acel moment echipele au devenit mult mai prudente, preferând să se apere, astfel că meciul s-a încheiat așa cum a început, fiecare împărțindu-și câte un punct.

Edi Iordănescu, prezent la meci

Fostul tehnician al Fortunei, l-am numit aici pe Eduard Iordănescu, s-a aflat, ieri, în tribuna arenei Fortuna, din Poiana Câmpina, pentru a-și vedea la lucru foștii jucători.

Rămas fără angajament, după demisia de la ASA Tg. Mureș, el a văzut meciul alături de finanțatorul Radu Călin, cu care s-a întreținut pe toată durata partidei. Din câte se pare, de la începutul anului viitor, Iordănescu jr. ar putea reveni la Fortuna, conducătorii grupării prahovene fiind deciși să regândească toată activitatea echipei în pauza de iarnă.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

AFC Fortuna Poiana Câmpina – Chindia Târgoviște 0-0
Stadion: „Fortuna”, Poiana Câmpina. Spectatori: circa 600.

AFC: Hintașcu – Petean (cpt), M. Marin, Șandru, C. Gheorghe – Bereșoae (46 Vișan), Ferreira, Crăciun, G. Damian (80 Mureșan) – Munteanu, Antohi (74 R. Chelaru). Antrenor: Florin Stăncioiu.

Chindia: Popescu – Pătru, L. Marin, Vătavu, Dinu – Dobre (63 D. Grigore), Anton, Honciu (cpt), Dobrescu (86 Ispas) – Cherchez, Văduva (63 Bucă). Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Avertismente: Petean (22), C. Gheorghe (24), Șandru (81), M. Marin (90)/Cherchez (70).
Arbitri: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) – Stelian Slabu (Brașov) și Bogdan Dragoș (Făgăraș). Observatori: Iulian Ivan (Giurgiu) – pentru arbitraj, Adrian Mihalcea (București) – pentru joc.

Sursa: Ziarul Prahova

Foto: sportcampina.blogspot.ro

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 13:35 Stiri
Pe aceeași temă