Fostul antrenor al Stelei, ofertat de una dintre cele trei echipe din Teleorman prezente în Liga 3. „Mă atrage mai mult sentimental. Suntem în discuții”

Marius ANGHEL 16 Nov. 2018, 12:09 Stiri
Fostul antrenor al Stelei, ofertat de una dintre cele trei echipe din Teleorman prezente în Liga 3.**

Sporting Roșiori are un start slab de sezon în Liga 3, după 12 etape situându-se pe loc retrogradabil în Seria a 3-a și fiind cea mai slab clasată dintre cele trei echipe teleormănene prezente în competiție. În ultimele trei meciuri rămase de disputat în acest an va continua în actuala formulă, iar din iarnă vrea să facă schimbări importante. Inclusiv în privința staffului tehnic, acolo unde conducerea a început deja căutările.

Ion Ion (64 de ani), ultima dată antrenor la Steaua, echipă care activează în Liga a 4-a București, a fost contactat de conducerea Sportingului. Fostul mijlocaș va fi prezent la meciul de sâmbătă, de la ora 14:00, la Roșiorii de Vede, cu FC Voluntari 2, se va întâlni cu primarul Valerică Cârciumaru, iar apoi va da un răspus conducerii clubului din Liga 3.

„Am vorbit cu un prieten de acolo. Nu e nimic sigur. Sunt tatonări. Este o ofertă care mă atrage mai mult sentimental. Am mai fost în 2006 și am reușit să facem o treabă bună. Am fost în Liga 3 și am terminat pe locul 2. Am întâlnit oameni liniștiți și educați. La fel, un grup de jucători de calitate am avut atunci. Au fost condiții bune pentru Liga 3. Printre cei de atunci, acum la club mai sunt Eugen Crăciunescu și Dumitru Paciurea. Echipa este subțire valoric și numeric. Au 13 jucători de câmp și un portar de rezervă. Mai trebuie completat lotul cu doi juniori și alți doi pe bancă. Suntem în discuții. Merg la meciul cu Voluntari să îi văd și apoi vreau să port o discuție cu primarul, după care mă decid. Nu îmi convine să stau pe drumuri fără să facem treabă. Vreau să facem o echipă care să fie respectată, să pună probleme, nu doar să ne prezentăm la meciuri. Mai trebuie încă patru jucători pe poziții cheie”, a comentat Ion Ion pentru Teresport.

Dacă va accepta să meargă la Sporting Roșiori, unul dintre jucătorii pe care și-i dorește este Ion Sitaru, care a mai evoluat la Roșiori și pe care l-a pregătit și la Steaua.

Fostul jucător al Stelei, Metalului București, Rapid, Carpați Mârșa sau Automatica București a antrenat în cariera sa la echipele Rapid (juniori), Jiul Petroșani, Al Shabab (Emiratele Arabe Unite), Al Ain (secund)(Emiratele Arabe Unite), Al-Muharraq (Bahrein), Romania U18, Al-Fujairah (Emiratele Arabe Unire), Muscat Club (Oman), ROVA Roșiori, CS Tunari, Al-Shahania (Qatar) și Steaua.

În ultimele trei meciuri rămase din tur, pe care Sporting Roșiori le va desfășura în 2018, adversari sunt FC Voluntari 2 (a), Turris Oltul Turnu Măgurele (d) și CSM Alexandria (a).

Marius ANGHEL 16 Nov. 2018, 12:09 Stiri
Pe aceeași temă