Fortuna se mută la Brazi! Prahovenii au angajat o firmă americană să le schimbe gazonul

Marius ANGHEL 12 Dec. 2013, 15:32 Stiri
Fortuna se mută la Brazi!** Prahovenii au angajat o firmă americană să le schimbe gazonul

Oficialii Fortunei speră ca, încă din luna ianuarie, gazonul arenei din Poiana Câmpina să intre în „reparații”. Mai precis, o firmă americană a fost contractată pentru a schimba gazonul – unul de care cei de la Fortuna nu erau mulțumiți – în plus, urmând să fie montat și un sistem complex prevăzut cu o instalație de udare și una de încălzire a gazonului, astfel încât suprafața de joc să se prezinte în cele mai bune condiții, indiferent de anotimp!

După lucrările de cosmetizare a stadionului, începute în primăvară, în care Radu Călin a investit serios, baza sportivă din Poiana Câmpina va deveni astfel o „mini-bijuterie”, în 2014.

Înapoi la Brazi

În perioada în care gazonul arenei din Poiana Câmpina nu va putea fi utilizat, gruparea din Liga a III-a va reveni pe stadionul „Chimia” din Brazi, unde va juca, practic, toate meciurile rămase din retur. „Sper ca play-off-ul să ne aducă înapoi la Câmpina, estimăm, după discuțiile cu cei care vor lucra la gazon, că undeva în luna aprilie vom putea reveni acasă, pe un teren impecabil. Este important să țină și vremea un pic cu noi, să se poată lucra din ianuarie, deoarece vrem ca play-off-ul să-l disputăm pe noua arenă.” – spune președintele Fortunei – Virgil Munteanu, care a demarat, la Poiana Câmpina, și lucrările de amenajare preliminare pentru construirea unui teren sintetic.

Fortuna 2 Intersport se mută temporar

Revenirea Fortunei la Brazi va muta echipa „satelit” – Fortuna 2 Intersport, pentru o perioadă, gruparea susținută de Adrian Modrișan, care a făcut o frumoasă figură în prima parte a sezonului în Liga A Prahova, urmând să joace meciurile de pe teren propriu pe altă arenă, cel mai probabil la Teleajen. Apoi, când lucrările de amenajare de la Câmpina vor fi gata, fiecare grupare va reveni „la locul ei”.

Antrenor, Galați, Dinamo…

La nivelul echipei, la Fortuna, săptămâna viitoare se vor clarifica primele „amănunte” în vederea pregătirii returului. Astfel, se va clarifica situația băncii tehnice, unde contractul lui Florin Stăncioiu expiră pe 15 decembrie, urmând să se ia o decizie în privința mandatului acestuia. Apoi, la nivelul lotului de jucători, după ce s-a renunțat la Păiuș, Tcaciuc, Cătălin Gheorghe, Stăncescu, Valentin Savu și Petean, se încearcă perfectarea unor transferuri, în acest sens existând tratative inclusiv cu grupări din Liga I pentru aducerea unor jucători de perspectivă, Dinamo București și Oțelul fiind grupări cu care Fortuna ar putea colabora în acest sens.

Articol scris de Marian DIMA
Foto: sportcampina.blogspot.ro

Marius ANGHEL 12 Dec. 2013, 15:32 Stiri
Pe aceeași temă