Fortuna numește în zilele următoare noul antrenor după despărțirea de Iordănescu jr.

Marius ANGHEL 15 Jun. 2013, 15:18 Stiri
Fortuna numește în zilele următoare noul antrenor** după despărțirea de Iordănescu jr.

Ultimele săptămâni au adus, aproape zi de zi, evenimente la clubul Fortuna Brazi, după ratarea promovării în eșalonul secund, având loc o restructurare evidentă, din toate punctele de vedere.

Ultima mișcare pe „listă” este despărțirea de antrenorul Eduard Iordănescu, cel care, ieri, și-a reziliat contractul, mandatul acestuia la echipa finanțată de Radu Călin având o caracteristică pe care cu greu o vom mai găsi la alte echipe – anume faptul că a plecat fără a bifa vreo înfrângere, dar, culmea, asta nu l-a ajutat să-și realizeze obiectivul propus și asumat – promovarea, lucru care ar fi continuat cu alte perspective „proiectul Fortuna”.

„Ne-am despărțit pe cale amiabilă de Iordănescu, înțelegem faptul că el dorește să antreneze la un nivel superior și îi dorim succes. Suntem siguri că și el va fi alături de noi și ne vom respecta reciproc, indiferent unde va antrena, pentru că am colaborat bine cu Edi. În câteva zile vom stabili noua componență a băncii tehnice” – anunță președintele Virgil Munteanu.

Deja, numele lui Eduard Iordănescu apare pe „lista scurtă” a mai multor cluburi, Oțelul Galați și Gaz Metan Mediaș (din Liga I), respectiv FCM Târgu Mureș, din eșalonul secund.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 15 Jun. 2013, 15:18 Stiri
Pe aceeași temă