Florin Șoavă preia o echipă în Liga 3. Fostul internațional va fi rivalul lui Nicolae Dică în campionat

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 14 Mar. 2016, 16:31 Stiri
Florin Șoavă preia o echipă în Liga 3.** Fostul internațional va fi rivalul lui Nicolae Dică în campionat

Cu un start ratat în 2016, două înfrângeri în tot atâtea meciuri, CS Podari a decis să meargă mai departe în Liga 3 cu un nou antrenor principal. Conducătorii grupării din Dolj au hotărât să schimbe și al doilea antrenor pe care l-au numit în acest sezon și i-au găsit repede un înlocuitor. Noul șef al băncii tehnice al formației de pe locul 11 din Seria a III-a este un tehnician aflat la începutul carierei.

Florin Șoavă (37 ani) este începând de astăzi noul antrenor al echipei CS Podari. Fostul fundaș al echipelor Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, Rapid București, Spartak Moscova sau Arsenal Kiev îi ia locul lui Gigi Ciurea, demis după înfrângerea de sâmbătă împotriva formației CS Ștefănești, scor 1-2. Doljenii l-au mai avut antrenor în acest sezon pe Dragoș Bon.

Șoavă nu e la prima experiență ca antrenor, la CS Podari venind de la echipa din Liga a IV-a Dolj, Dunărea Bistreț. „Mi-am propus cât mai multe rezultate pozitive care să urce echipa în clasament”, a spus Șoavă potrivit gds.ro. Înainte de Dunărea Bistreț, fostul internațional a pregătit pe CS Apa Craiova și Sporting Roșiori, echipă cu care a pierdut în 2013 barajul de promovare în Liga 3, precum și pe juniorii de la CFR Romgaz Craiova.

Primul meci oficial pe care Florin Șoavă îl va petrece pe banca echipei din Podari va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00, în deplasare, la FC Aninoasa.

În acest moment, CS Podari are 15 puncte și se situează pe locul 11 în Seria a III-a, acolo unde lider este CN Dinicu Golescu Câmpulung cu 31 de puncte. SCM Pitești (locul 4 cu 26 de puncte), echipă condusă de Nicolae Dică, e principala favorită la promovare din această serie, alături de CS Afumați.

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 14 Mar. 2016, 16:31 Stiri
Pe aceeași temă