Florin Costea, ofertat de un club din Liga 3. Fostul internațional e liber de contract după ce n-a mai semnat cu echipa din Cipru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 05 Oct. 2017, 11:25 Stiri
Florin Costea, ofertat de un club din Liga 3.** Fostul internațional e liber de contract după ce n-a mai semnat cu echipa din Cipru

Fostul atacant al echipelor Universitatea Craiova, FCSB sau CFR Cluj, Florin Costea (32 ani), este în discuții cu echipa de Liga a 3-a ACS Șirineasa, mutată în vară din județul Vâlcea în Hunedoara, la Petroșani și care este lider invincibil în Seria a 4-a după defășurarea a șase etape din noul sezon.

După ce s-a pregătit în vară, timp de două luni, cu echipa cipriotă Othellos Athienou (Liga a 2-a), Florin Costea nu a ajuns la un acord și a revenit acasă, la Râmnicu Vâlcea, fiind liber de contract. Pe fir a intrat recent ACS Șirineasa, iar sponsorul echipei, Nicolae Sarcină, i-a făcut o ofertă, răspunsul atacantului fiind așteptat zilele următoare. 

Pe de altă parte, Adrian Mititelu insistă și el pentru a-l legitima pe atacant în campionatul județean din Dolj, la FC U Craiova 1948.

Dacă va semna cu ACS Șirineasa, Costea va completa lista vâlcenilor care evoluează la Petroșani și pe care se mai află Octavian Vasile, Lucian Iordache, Ovidiu Popescu, Raul Horumbă și Bogdan Lăzărescu.

Florin Costea a evoluat ultima dată anul trecut la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă pentru care a marcat cinci goluri în șase partide. În iarnă, clubul vâlcean s-a desființat.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 05 Oct. 2017, 11:25 Stiri
Pe aceeași temă