Flacăra e violetă! BKP se implică la echipa venită la Timișoara de la Făget

01 Sep. 2012, 01:01 Stiri

Surpriză mare la Flacăra – Millenium Giarmata, în prima etapă de Liga a III-a, gazdele au jucat într-un echipament de-al lui Poli de anul trecut, cu BKP pe piept, posibilul sponsor principal al echipei. Și vor evolua în alb-violet în acest sezon. Președintele grupării mutate de la Făget în Calea Șagului, Marian Trăiculescu a confirmat discuțiile cu Marian Iancu și dorința de implicare a acestuia după ce a împrumutat o serie de jucători la Flacără.

Flacăra – Millenium s-a încheiat cu un 0-0 fad. Cea mai controversată fază a partidei s-a derulat în minutul 77. Speroni a pătruns impetuos în careu și a fost secerat de fundașii oaspeților. Dar arbitrul Florin Anca din Deva a mutat penalty-ul clar în afara careului, arătându-i al doilea galben lui Francescu totodată. Iar lovitura liberă a rămas fără rezultat.

Însă știrea serii e reprezentată de implicarea BKP-ului la Flacăra. Formația din Liga a III-a a primit nu mai puțin de nouă jucători de la Marian Iancu. Se pare că acesta a găsit soluția de a nu-și pierde toți jucătorii după decizia FRF de a scoate din competiții toate formațiile de seniori ale societății FC Politehnica. Mai mulți tineri ai acesteia sunt în expectativă după ce și-au depus memoriile și așteaptă o rezolvare pentru a semna gratis cu alte grupări.

„Am dorit să-i mulțumim domnului Iancu. Săptămâna aceasta a fost de acord să ne lase să jucăm în echipamentele lui, vrem să joace o echipă din Timișoara în echipament alb-violet și sperăm să ne poată ajuta și prin alte metode. Ne-a ajutat cu jucătorii, acest grup de jucători, dorim să păstrăm grupul de jucători al FC Timișoara care nu au loc la prima echipă, dorim să păstrăm toți jucătorii timișoreni și practic să formăm o echipă locală și să păstrăm culorile tradiționale ale Timișoarei. Avem permisiunea domnului Iancu de a evolua în alb-violet, în echipamentele lui Poli cu BKP, care va deveni și un sponsor, să vedem în ce măsură poate să ne ajute. Noi dorim să se implice pentru că fără bani la o echipă nu se poate face foarte mult, avem copii foarte buni, mai trebuie să aducem pe lângă, avem un antrenor care a fost la naționala U19. Sperăm să se implice cât mai mult, să-l convingem, să putem realiza ceva cu echipa”, a declarat Marian Trăiculescu după joc.

„Este a doua echipă a Timișoarei, prima e ACS Poli, momentan nu am putut schimba structura, juridic federația nu ne permite să schimbăm numele până la finalul sezonului. E județul Timiș, la Recaș s-a reușit transformarea în noul nume, se va reuși și la noi”, a adăugat președintele lui Flacăra.

Deși a evoluat într-un echipament albăstrui, cel al juniorilor mari de anul trecut, Flacăra are liber la violet. Nu numai jucători au sosit dinspre „Dan Păltinișanu” la Colterm. Ci și fostul delegat al lui Poli II Sandu Dumitrașcu și unul dintre maseori.

Mai multe POZE pe BanatSport.ro

Flacăra (antrenor Sorin Brîndescu: Burtic – Ștefanovici, Gălan, Tuculea, C. Toma – Birău, Fuchs, Speroni, Briciu, Damian – Abiodun. Au mai intrat: Ardelean, Szalkai și Coșovanu.

Millenium Giarmata (Călin Cojocaru): Țurcaș – Mihălceanu, Francescu, Hecsko, Dancia – Rosenblum, Mihuța, Leucă, Negruț – Gideon, Moroșan. Au mai intrat: Rogojinaru, Corlățeanu și Ad. Bungău.

Articol scris de Cornel Biholari

01 Sep. 2012, 01:01 Stiri
Pe aceeași temă