FC Zalău, la a doua victorie consecutivă!

15 Apr. 2012, 16:41 Stiri
FC Zalău, la a doua victorie consecutivă!

Etapa trecută FC Zalău izbutea prima victorie din retur în fața echipei secunde a CFR-ului. Multe „guri rele” spuneu că, jucătorii noștri s-au impus în fața unei echipe tinere alcătuite în mare de juniori, dar iată că după succesul din Vinerea Mare, nimeni nu mai are nimica de spus la adresa lui FC Zalău.

Elevii antrenați de Marius Pașca s-au impus în deplasare și nu în orice deplasare, ci la o echipă incomodă, este vorba de Unirea Ungheni. Fără trei titulari și cu câțiva jucători care în continuare acuzau probleme medicale, zălăuanii s-au deplasat în comuna de lângă Tg. Mureș cu gândul de a se întoarce cu un rezultat pozitiv. Intențiile ofensive ale echipei noastre s-au văzut încă din debutul meciului, când centrarea lui Vlad Negrean, îl găsește foarte bine pe Andrei Bălan, care nu iartă și își aduce echipa în avantaj. Probabil nimeni nu s-ar fi așteptat ca, FC Zalău să deschidă scorul așa de repede, lucru care i-a surprins și pe gazde.

Formația din Ungheni a pornit cu un handicap acest meci și a încercat să revină rapid în joc. Dar așezarea bună a zălăuanilor nu le-a prea permis gazdelor să-și etaleze jocul dorit. În continuare „alb-albaștrii” au fost cei care au contat în atac, iar Teglaș a fost aproape de a mări avantajul echipei noastre, dar mingea șutată de atacantul zălăuan a trecut de puțin pe lângă poartă. Același Teglaș a scăpat singur spre poartă, fiind oprit prin fault, însă centralul bistrițean nu a luat hotărârea cea mai bună, averizându-l pe atacantul nostru pe motiv de simulare!

Până la pauză, gruparea de la poalele Meseșului a mai avut o importantă ocazie prin Raul Stanciu, al cărui șut la colțul scurt a nimerit bara porții. În repriza secundă, zălăuanii nu s-au retras cu toate că aveau avantaj și au continuat forcingul la poarta Unirii. Andrei Bălan cu o lovitură de cap scoasă în extremis de portarul gazdelor avea să prevestească golul doi al echipei noastre. Din nou Vlad Negrean centrează bine în careu, iar Gigi Gorga vine la întâlnirea cu mingea, pe care o reia imparabil cu capul în poarta celor din Ungheni. Era 2 – 0 pentru FC Zalău, după o jumătate de oră de joc și mai mult se vedea o altă atitudine în joc a elevilor antrenați de Marius Pașca. La adăpostul celor două goluri avans, Cosmin Sabou și compania au mai redus din turație, dar cu toate acestea, gazdele nu prea au pus în pericol poarta apărată de Claudiu Chiș. Pe final de meci, tehnicianul zălăuan și-a permis luxul de amănunte și i-a trimis în teren pe toți jucătorii de câmp pe care i-a avut la dispozițe. Trebuie precizat faptul că, FC Zalău a avut un lot de 16 jucători la meciul de la Ungheni. Până la ultimul fluier nu s-a mai întâmplat nimica notabil, iar „alb-albaștrii” se întorc cu trei puncte prețioase de la Ungheni, cu ajutorul cărora Gigi Gorga și colegii saltă un loc în clasament, profitând și de egalul celor de la Sănătatea Cluj, pe terenul echipei din Zlatna. În următoarea etapă, FC Zalău va evolua pe teren propriu în compania echipei Unirea Dej.

VEZI FILMUL MECIULUI ÎN FORMAT LIVE-TEXT

Unirea Ungheni – FC Zalău 0 – 2 (0 – 1)
Au marcat: Andrei Bălan (3) și Gigi Gorga (65)

Unirea Ungheni: 1. Moldovan – 11. Șanta, 2. Fekete, 14. Pereș, 23. Dina, 13. Szanto, 8. Moldovan, 19. Murar, 15. Pastor, 21. Pușcaș și 4. Boitoș. Rezerve: 77. Chiricheș – 7. Mocan, 18. Biro, 20. Pop, 16. Botoș, 9. Bilcă și 10. Ronea. Antrenor: Ioan Orosfoian

FC Zalău: 1. Claudiu Chiș – 8. Vlad Lung, 22. Vasile Jula, 5. Cosmin Cosma, 4. Vlad Negrean, 11. Gigi Gorga, 10. Cosmin Sabou (cpt.), 7. Raul Stanciu, 15. Viorel Ionașcu, 19. Andrei Bălan și 17. Andrei Teglaș. Rezerve: 12. Alexandru Gudea – 14. Cristian Păcurar, 6. Gabriel Țiriac, 3. Răzvan Nicorici și 16. Mihai Cherecheș. Antrenori: Marius Pașca (principal) și Cristian Oros (secund)

15 Apr. 2012, 16:41 Stiri
Pe aceeași temă