FC Pojorâta s-a mutat în casă nouă

Marius ANGHEL 13 Aug. 2013, 14:13 Stiri
FC Pojorâta** s-a mutat în casă nouă

Odată finalizate lucrările de modernizare la stadionul din Pojorâta, echipa locală și-a prezentat lotul de jucători cu care va aborda viitoarea stagiune pe arena care a fost omologată pentru a găzdui partide din cel de-al treilea eșalon al țării.

„S-a muncit enorm la stadion, dar eforturile nu au fost în zadar, pentru că acum beneficiem de o arenă foarte cochetă, care face cinste gospodarilor din Pojorâta. Practic, prin eforturile comunității locale, fața arenei a fost schimbată acum în totalitate. S-au montat un număr de 500 de scaune în tribune, s-a înlocuit și s-a mărit suprafața de joc, s-au renovat vestiarele și băile aferente, s-a construit o cameră destinată presei, s-a schimbat gardul împrejmuitor, s-au montat porți noi, stadionul beneficiind acum și de o modernă tabelă electronică”, a declarat antrenorul Dănuț Mândrilă.

Adversara gazdelor în meciul care a constituit prezentarea în fața publicului local a lotului de jucători cu care se va aborda viitorul sezon al Ligii a III-a a fost gruparea CS Gura Humorului. Spre bucuria numărului mare de spectatori prezenți la eveniment, partida  a fost la discreția fotbaliștilor pregătiți de Dănuț Mândrilă, care s-au impus la final cu scorul de 4-0, grație reușitelor semnate de Botezatu, Dodan, Irimie și Erhan.

FC Pojorâta a evoluat în alcătuirea Axinte – Prundean, Neagoe, Fortună, Cherariu, Ioniță, Botezatu, Lazăr, Dodan, Irimia, Beleca. Au mai intrat Turiță, Puianu, Blidariu, N. Vlad, Tivodari, C. Ilie, Donose, Stroia, Iftimie și Erhan. Nu au jucat accidentații Nemeș și Strab.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 13 Aug. 2013, 14:13 Stiri
Pe aceeași temă