Bucovina Pojorâta s-a întors cu un punct de la Balotești și continuă să spere la salvare. „De ce m-am temut nu am scăpat”

Marius ANGHEL 30 Apr. 2016, 18:03 Campionat
Bucovina Pojorâta s-a întors cu un punct de la Balotești și continuă să spere la salvare.**

Vineri, în etapa cu numărul patru din play-out-ul Ligii a II-a, Bucovina Pojorâta a remizat pe terenul celor de la CS Balotești, scor 1-1, a obținut al treilea rezultat pozitiv consecutiv și își menține vii șansele la salvarea de la retrogradare.

Elevii antrenorului Dănuț Mândrilă au primit gol după doar trei minute de joc, după un corner la care Antoche a reușit să împingă mingea în poarta lui Pop. Bucovina a alergat după egalare, dar până la pauză nu și-a fructificat ocaziile create la poarta gazdelor. În minutul 65, Acostăchioaie execută un corner, iar înaltul atacant al Pojorâtei Marin trimite mingea cu capul în plasa porții celor de la Balotești. Până la final, Pojorâta a forțat victoria, dar nu a reușit acest lucru, partida încheindu-se nedecis.

„De ce m-am temut nu am scăpat. Știam că cei din Balotești stau bine la fazele fixe și după numai 3 minute am primit gol dintr-o astfel de fază. După gol a trebuit să alergăm după egalare și pot să spun că am controlat jocul, dar din cele 3-4 ocazii am reușit doar un gol. Până la urmă este bun și acest punct, și asta pentru că-i ținem aproape pe cei de la Balotești”, a declarat antrenorul Bucovinei Pojorâta, Dănuț Mândrilă.

Bucovina Pojorâta a început partida de ieri de la Balotești în formula: R. Pop – D. Cristescu, A. Răuță, Moisii, Jarda (cpt.), Jugaru, V. Stănescu, Pîslaru, Juncănaru, M. Coman și Al. Marin. Pe parcursul meciului au mai intrat în teren și Acostăchioaie, Căinari și Țârțârău.

În următoarele două etape, Bucovina Pojorâta va juca două meciuri capitale cu cealaltă reprezentantă a județului Suceava, Rapid CFR, la o diferență de doar patru zile, sâmbătă, 7 mai, la ora 11.00, pe stadionul din Pojorâta, și miercuri, 11 mai, pe stadionul Areni.

Momentan, Pojorâta e la 4 puncte în spatele Rapidului, echipa care se situează pe locul 3 în play-out, poziție care duce la barajul de menținere în Liga 2.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 30 Apr. 2016, 18:03 Campionat
Pe aceeași temă