VIDEO | Pojorâta, umilită la Clinceni. Mândrilă: „Suntem campioni în a comite greșeli”

Marius ANGHEL 24 Mar. 2016, 12:07 Campionat
VIDEO | Pojorâta, umilită la Clinceni.** Mândrilă:

Bucovina Pojorâta a pierdut cu scorul de 1-5 meciul susținut miercuri, în deplasare, cu FC Academica Clinceni, contând pentru etapa a 24-a a Ligii a II-a, Seria I.

Chiar dacă gazdele au deschis scorul prin Kuku, în minutul 19, prima repriză s-a disputat sub semnul echilibrului. A venit însă eliminarea lui Vitu, din minutul 41, ceea ce a făcut ca misiunea fotbaliștilor pregătiți de Dănuț Mândrilă să devină mult mai dificilă. Cu un om în plus pe teren, ilfovenii și-au majorat avantajul prin Antohi, în debutul părții secunde, după care bucovinenii au izbutit să reducă din handicap prin Marin, în minutul 56, cu o lovitură de cap. Finalul a aparținut însă echipei antrenate de suceveanul Mugur Bolohan, care a speculat la maximum erorile comise de adversari și a punctat în alte trei rânduri prin Kuku, D. Benzar și Antohi. Oaspeții au avut posibilitatea să marcheze golul al doilea în secvențele de final, însă Jarda a irosit o lovitură de la 11 metri.

„Din păcate, suntem campioni în a comite greșeli personale. Pe fondul unor asemenea erori ne-am trezit în inferioritate numerică și am făcut cadou patru goluri în întâlnirea de la Clinceni. E cazul să strângem rândurile și să ne trezim până nu este prea târziu”, a declarat antrenorul Dănuț Mândrilă.

După acest rezultat, FC Academica Clinceni acumulează 39 de puncte, e pe locul 4 și merge cu siguranță în play-off, în timp ce Bucovina Pojorâta rămâne cu 16 puncte, se află pe locul 11, merge în paly-out și are șanse mici să se salveze de la retrogradare.

FC ACADEMICA CLINCENI    5
BUCOVINA POJORÂTA        1

Kuku ”19, ”59, Antohi ”52, ”78, Benzar ”63 / Al. Marin ”56

Marinescu – Vențer, D. Lung, Dobrosavlevici, Fl. Ștefan – D. Benzar, Bruno Martins, Al. Neagu (V. Budeanu ”80), Cr. Matei (Antohi ”46) – C. Gheorghe, Kuku (Fl. Budeanu ”70)
Rezerve neutilizate: H. Iancu – V. Olariu, A. Nițu, Cherteș
Antrenor: Mugur Bolohan

Puianu – A. Răuță, Vitu, Jarda (cpt.), D. Cristescu – Căinari, Juncănaru, V. Stănescu, Jugaru – M. Coman, Al. Marin
Au mai intrat: Moisii, Buhăceanu și Nuțescu
Rezerve neutilizate: R. Pop – Acostăchioae, Pîslaru, Duțică
Antrenor: Dănuț Mândrilă
Eliminat: Vitu ”41 (roșu direct)

Stadion: Arena 1 (Clinceni); Arbitru: Cătălin Marian Pană; Asistenți: Dragoș Baluna și Mihăiță Necula (toți din București).

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Video: Gazeta SV
 

 
Marius ANGHEL 24 Mar. 2016, 12:07 Campionat
Pe aceeași temă