FC Olt a intrat în insolvență pentru a își putea reorganiza datoriile către Fisc și jucători

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Jul. 2015, 11:17 Stiri
FC Olt a intrat în insolvență** pentru a își putea reorganiza datoriile către Fisc și jucători

Clubul FC Olt și-a declarat insolvabilitatea, reușind astfel să își deblocheze conturile, blocate inițial de Fisc.

Echipa din Slatina și-a declarat insolvența, în urma datoriei de la Fisc, care impută circa 1,2 milioane de euro, proveniți din perioada Alro. Retras în primăvară din Liga a II-a, cu șase etape înainte de finalul sezonului, clubul se pregătește de Liga a III-a, urmând a avea ca obiectiv promovarea imediată.

Antrenorul Dan Oprescu va ajunge azi la Slatina pentru a discuta toate aspectele viitorului sezon alături de conducerea clubului. Mai mult, jucătorii cărora le-au expirat contractele sunt așteptați, alături de cei care mai sunt sub angajament cu FC Olt, să negocieze cu sefii echipei ce în următorul sezon va activa în Liga 3. Până acum, sunt certe plecările lui Gligor (UTA), Alin Pavel (Șoimii Pâncota) și Vasile Gheorghe (Iași).

Cum se cunoaște, președintele clubului, Ionuț Ivan, a găsit finanțare privată pentru a nu mai depinde de autoritățile locale. Manager al clubului a fost numit fostul arbitru Zoltan Erdei.

CITEȘTE și: Ionuț Ivan prezintă noul proiect de la FC Olt. Oprescu și majoritatea jucătorilor rămân, staff-ul administrativ s-a mărit

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Jul. 2015, 11:17 Stiri
Pe aceeași temă