FC Balș a pierdut meciul cu Juventus în prelungiri

Marius ANGHEL 10 Mar. 2014, 14:11 Stiri
FC Balș a pierdut meciul cu Juventus în prelungiri

 FC Balș a făcut un meci bun pe terenul liderului Seriei a III-a, Juventus București, conducând momente bune pe tabela de marcaj, însă bălșenii au pierdut acest joc în prelungiri, scor 2-3.

Deși a făcut deplasare la București cu un lot format din 16 jucători, FC Balș a uimit asistența, prestând un joc foarte bun, iar bălșenii și-au luat prin surprindere adversarul ce își dorește să acceadă în eșalonul al doilea. Gazdele au deschis scorul în minutul 39 prin Dumitrescu, acesta fiind rezultatul la pauză. În actul secund, elevii pregătiți de tehnicianul Victor Naicu au marcat de două ori.

În urma unei acțiuni individuale, în minutul 64, Cosmin Turcin a egalat la unu, în scurt timp, Ghiță majorând scorul, deși intrase în teren cu câteva minute mai devreme, înlocuindu-l pe Cristi Niculescu. Finalul a aparținut echipei Juventus București. Gazdele au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, Mecea a apărat în prima fază, însă mingea a revenit în teren, faza a continuat, iar Zeciu a marcat în minutul 87 pentru 2-2. În ciuda jocului bun prestat de bălșeni, liderul Seriei a III-a va da lovitura de grație în prelungirile jocului, Augustin Voinea marcând golul victoriei.

Antrenorul formației de pe Olteț, Victor Naicu, a explicat cum s-au desfășurat ostilitățile în teren în ultimele minute de joc. „Noi am mers să jucăm, am făcut un meci foarte bun, iar cu puțină șansă puteam să câștigăm. Am condus până în minutul 87, dar le-a fost acordat ușor un penalty, iar la faza următoare arbitrul le-a dat o lovitură liberă de la 16 metri, mingea venind direct la vinclu. În două minute s-a schimbat soarta jocului. Am făcut un joc bun, am ieșit de pe teren în aplauzele spectatorilor, chiar i-am surprins prin jocul nostru. Nu știu dacă o altă echipă s-a dus să joace așa agresiv la Juventus București. Soarta jocului a fost tranșată în urma a două decizii ale arbitrului care, din punctul meu de vedere, a acordat foarte ușor cele două lovituri”, a spus Naicu.

FC Balș: Mecea, Marinaș, Relea, Preda, Sârbu, Treistaru, Bugiu, Badea, Turcin, Niculescu, Alin Florica. Au mai jucat: Stancu, Ghiță și Bușică. Antrenor: Victor Naicu.

„Juventus și-a luat măsuri pentru că jocul era de șase puncte”

 După cel de-al doilea eșec consecutiv din acest an, bălșenii au ajuns pe poziția a patra în clasament. Cu toate acestea, antrenorul de la FC Balș, Victor Naicu, spune că băieții săi au intrat într-un ritm normal.

Naicu a lăsat să se înțeleagă că elevii săi ar fi putut câștiga jocul de pe terenul echipei Juventus București, dacă liderul nu și-ar fi luat măsuri de siguranță.

„Am spus înainte de startul returului că mai avem nevoie de două săptămâni ca să intrăm într-un ritm normal. Acum am ajuns la o formă sportivă bună. Am controlat jocul de la București, am dominat liderul pe terenul lor. Este frustrant să faci un joc foarte bun, să conduci până în minutul 87, apoi să pierzi jocul. Noi suntem echipa săracă, iar Juventus o echipă bogată. Și-a luat măsuri, pentru că jocul era de șase puncte în economia play-off-ului. Ne-a lipsit șansa, trebuie să fim mai atenți. Băieții au făcut un joc bun și sunt convins că nu vom mai pierde puncte din etapa următoare”, a spus Naicu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 10 Mar. 2014, 14:11 Stiri
Pe aceeași temă