CS Mioveni, succes clar cu Daco-Getica

Marius ANGHEL 09 Jul. 2018, 16:43 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a trecut cu 4-0 de Daco-Getica București (fosta Juventus București), fostă echipă de Liga 1, într-un meci amical disputat sâmbătă la prânz pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Pentru ambele formații care vor evolua în noua ediție a Ligii 2, acesta a fost primul joc amical al verii.

Scorul a fost deschis în prima repriză de Cosmin Năstăsie, care a marcat din careu în minutul 36, în urma unei centrări a lui Rădescu, venită de pe dreapta. De altfel, acesta a fost și scorul pauzei. În prima repriză, pentru CS Mioveni au jucat: Sima – Alexe, Gheorghe, Burnea, Ed. Stoica – Lazăr, Mîrzeanu – Rădescu, C. Năstasie, Ayza – L. Ivan.

La reluare, pe teren au fost introduși Coșereanu, Alexandru Popescu, Kilyen și Trașcu, iar scorul a început să capete proporții. În minutul 48, Rădescu a centrat perfect de pe dreapta, Coșereanu a recentrat în careu, iar Popescu a înscris cu capul, scorul devenind 2-0.

Apoi, în minutul 53, Lazăr a trimis de pe dreapta, Coșereanu a sărit peste minge și Năstăsie a punctat pentru 3-0. Din minutul 57, pe teren au mai intrat: Mierlea, Drugă, Calofir, Arsenică, Balint și Comănescu.

Ultimul gol al amicalului a fost, de fapt, un autogol, dat în minutul 73, după o centrare a lui Comănescu.

Jucătorii galben-verzi se află și în această săptămână în cantonament la Pensiunea Diana de la Mircești, amicalul cu Daco-Getica venind la capătul unei săptămâni pline de antrenamente. Miercuri, CS Mioveni va juca un nou meci test, cu Pandurii Târgu Jiu.

Articol scris de Silviu MIHAI

 

Marius ANGHEL 09 Jul. 2018, 16:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă