CS Mioveni, succes clar cu Daco-Getica

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Jul. 2018, 16:43 Actualizat: 09 Jul. 2018, 16:44 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a trecut cu 4-0 de Daco-Getica București (fosta Juventus București), fostă echipă de Liga 1, într-un meci amical disputat sâmbătă la prânz pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Pentru ambele formații care vor evolua în noua ediție a Ligii 2, acesta a fost primul joc amical al verii.

Scorul a fost deschis în prima repriză de Cosmin Năstăsie, care a marcat din careu în minutul 36, în urma unei centrări a lui Rădescu, venită de pe dreapta. De altfel, acesta a fost și scorul pauzei. În prima repriză, pentru CS Mioveni au jucat: Sima – Alexe, Gheorghe, Burnea, Ed. Stoica – Lazăr, Mîrzeanu – Rădescu, C. Năstasie, Ayza – L. Ivan.

La reluare, pe teren au fost introduși Coșereanu, Alexandru Popescu, Kilyen și Trașcu, iar scorul a început să capete proporții. În minutul 48, Rădescu a centrat perfect de pe dreapta, Coșereanu a recentrat în careu, iar Popescu a înscris cu capul, scorul devenind 2-0.

Apoi, în minutul 53, Lazăr a trimis de pe dreapta, Coșereanu a sărit peste minge și Năstăsie a punctat pentru 3-0. Din minutul 57, pe teren au mai intrat: Mierlea, Drugă, Calofir, Arsenică, Balint și Comănescu.

Ultimul gol al amicalului a fost, de fapt, un autogol, dat în minutul 73, după o centrare a lui Comănescu.

Jucătorii galben-verzi se află și în această săptămână în cantonament la Pensiunea Diana de la Mircești, amicalul cu Daco-Getica venind la capătul unei săptămâni pline de antrenamente. Miercuri, CS Mioveni va juca un nou meci test, cu Pandurii Târgu Jiu.

Articol scris de Silviu MIHAI

 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Jul. 2018, 16:43 Actualizat: 09 Jul. 2018, 16:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă